Terug naar Blog
NC-websites krijgt eigen gezicht, maar blijft op nieuwe locatie dichtbij haar roots
  • 1801
17
okt

NC-websites krijgt eigen gezicht, maar blijft op nieuwe locatie dichtbij haar roots

WINSCHOTEN – Webbouwer en Google-specialist NC-websites heeft nu nog meer smoel. Eigenaar Lennart van der Zwan presenteert vol trots het gloednieuwe pand van zijn bedrijf aan de Engelstilstraat in Winschoten, recht tegenover restaurant Makedonia van zijn compagnon Ali Mamutosvski. Niet geheel toevallig dichtbij de roots, want een kleine tien jaar werkte NC-websites vanuit het kantoor op de bovenverdieping van het restaurant. Het nieuwe, prachtig ingerichte pand maakt NC-websites nog toegankelijker.

Lees verder
NC-Inside

Aan de Engelstilstraat 5a krijgt NC-websites een eigen gezicht. Klanten en belangstellenden lopen er nog gemakkelijker binnen. Snel even overleggen met je eigen contactpersoon kan er in de loungehoek, aan de koffietafel of in de beslotenheid van the BLUE.

In the BLUE

“Let’s Meet in The BLUE staat voor de inspirerende blauwe ruimte centraal in ons nieuwe onderkomen”, Lennart licht toe. “Daar ontvangen wij onze gasten, klanten en relaties. Daar gaan wij samen creatief aan de slag met ideeën. En daar krijgt elk bedrijf, organisatie of product online vorm: een complete mix voor alle online marketingdoelen en wensen, van design tot techniek en van fotografie en tekst tot Google Marketing.” Op www.meetinblue.nl is meer informatie te vinden.

Google Partner

NC-websites begon bijna tien jaar geleden als hobby. Een groep enthousiaste jonge ICT-liefhebbers uit Winschoten en omgeving runden de website Night City (NC), een website voor jongeren in Groningen. Kennis, kunde en bevlogenheid resulteerden in tienduizend unieke bezoekers per maand. Night City was en bleef vele jaren een succes.
Vanuit deze liefhebberij ontsproot een bedrijf dat ook andere, zakelijke websites ging bouwen. Langzaam maar zeker kwamen er meer gedreven medewerkers bij. Jonge professionals die pasten bij de informele sfeer, kundige en leergierige vormgevers, programmeurs en nog later eigen Google-marketeers, fotografen en tekstschrijvers. Mobiele telefoons werden smartphones, dus websites moesten responsive. Google marketing werd een speerpunt. Ook social media kwamen er bij, voor veel ondernemers van groot belang voor de marketingmix. Steeds meer ondernemers vertrouwden hierbij op de Winschoter webbouwer. Niet voor niks werd NC-websites de eerste Google Partner In Oost-Groningen.

Persoonlijk

Het persoonlijke. Dat is een van de kroonjuwelen van NC-websites. Elkaar kennen en met elkaar werken aan een optimaal resultaat. Dat gaat zo ver, dat zelfs de telefooncentrale zo is uitgevoerd dat elke medewerker kan zien wie er belt, zodat de klant – zo mogelijk - gelijk de gewenste medewerker aan de telefoon krijgt. “Wij willen laagdrempelig blijven. Daarom kiezen wij voor gestage groei”, licht Lennart toe. “Want te snelle groei zou ten koste gaan van ons persoonlijke karakter. Wij zijn zeer flexibel. Onze medewerkers mogen zelf beslissingen nemen, waardoor ze heel snel kunnen schakelen. Zo staan wij dichtbij onze klanten. Met deze werkwijze hebben wij het afgelopen decennium een prachtige, trouwe klantenkring opgebouwd. Onze klanten weten wat wij kunnen en wat ze aan ons hebben. We werken heel prettig samen en dat houden we zo.

Bekijk de verhuisfilm hier: