NC-websites, webbouwer in Winschoten - Groningen

Je vindt NC-websites in een inspirerend en ruim opgezet pand in hartje Winschoten. Aan de Engelstilstraat werkt ons team al sinds 2009 met hart en ziel aan veilig, snel, fraai en functioneel maatwerk voor online: websites, webshops, social media, campagnes en applicaties.

Regionaal betrokken

Bij alles wat we doen staan mensen voorop. Onze mensen en jullie mensen. Ambitieuze mensen met talent en vakmanschap. Deze mensen verdienen een gezonde, enerverende, uitdagende omgeving, zowel om te werken als in de vrije tijd. Om dit actief te stimuleren, sponsoren wij verschillende sociale, culturele en sportieve activiteiten en organisaties in de regio. 

Google Partner

NC-websites was de eerste Google Partner van de regio. En dat zijn wij nog steeds. Zo delen wij mee in de bijna oneindige kennis van deze wereldleider in zoeken en vinden op het internet. Hoe word je gevonden? Waaraan moet je SEO voldoen? En wat is effectieve online marketing? We zetten het voor je op, monitoren het en sturen het bij aan de hand van deze data. Zo zorgen wij ervoor dat je degenen bereikt die je zoekt.

NC-helpdesk

We voelen ons persoonlijk betrokken bij wat we doen voor jou. Daarom bestaat onze helpdesk uit eigen medewerkers. Heb je vragen of wensen, dan kun je ons bereiken. Wie je spreekt, kent jou en is op de hoogte. Of die verbindt je direct door met je vaste aanspreekpunt. Wat de uitdaging ook is, onze helpdesk lost het op. En dat lukt bijna altijd binnen 24 uur.

 

Mogen wij je helpen? Bekijk ons werk

Waarom kies je voor NC-websites?

  • alles onder 1 dak
  • ruim 14 jaar ervaring
  • Google Partner
  • maatwerk
  • strakke prijs-kwaliteit
  • met een glimlach
DANA FLOREA
geplaatst op: 31-10-2022 15:07
Mijn webshop is precies geworden zoals ik mij had voorgesteld, dankzij NC-Websites. Goed contact en bereikbaarheid en altijd denkend in oplossingen! Bedankt 🙏
Bekijk alle recensies

Ons team:

Sander

Planner / Webdesigner

Steven

Webdesigner

Max

Webdesigner

Rik

Webdesigner

Thijmen

Webdesigner

Jessica

Webdesigner

Jonathan

Programmeur

Ron

Programmeur

Dennis

Online marketeer

Randi

Online marketeer

Jessy

Online marketeer

Joep

Online marketeer

Danny

Online marketeer

Lennart

Eigenaar

Ali

Eigenaar

Janneke

Grafisch vormgever / Projectbegeleider

Lesley

Lightspeed / Grafisch vormgever

Romée

Grafisch vormgever

Jan

Tekstschrijver

Egbert

Fotograaf