NC-websites, webbouwer in Winschoten - Groningen

Je vindt NC-websites in een inspirerend en ruim opgezet pand in hartje Winschoten. Aan de Engelstilstraat werkt ons team al sinds 2009 met hart en ziel aan veilig, snel, fraai en functioneel maatwerk voor online: websites, webshops, social media, campagnes en applicaties.

Regionaal betrokken

Bij alles wat we doen staan mensen voorop. Onze mensen en jullie mensen. Ambitieuze mensen met talent en vakmanschap. Deze mensen verdienen een gezonde, enerverende, uitdagende omgeving, zowel om te werken als in de vrije tijd. Om dit actief te stimuleren, sponsoren wij verschillende sociale, culturele en sportieve activiteiten en organisaties in de regio. 

Google Partner

NC-websites was de eerste Google Partner van de regio. En dat zijn wij nog steeds. Zo delen wij mee in de bijna oneindige kennis van deze wereldleider in zoeken en vinden op het internet. Hoe word je gevonden? Waaraan moet je SEO voldoen? En wat is effectieve online marketing? We zetten het voor je op, monitoren het en sturen het bij aan de hand van deze data. Zo zorgen wij ervoor dat je degenen bereikt die je zoekt.

NC-helpdesk

We voelen ons persoonlijk betrokken bij wat we doen voor jou. Daarom bestaat onze helpdesk uit eigen medewerkers. Heb je vragen of wensen, dan kun je ons bereiken. Wie je spreekt, kent jou en is op de hoogte. Of die verbindt je direct door met je vaste aanspreekpunt. Wat de uitdaging ook is, onze helpdesk lost het op. En dat lukt bijna altijd binnen 24 uur.

 

Mogen wij je helpen? Bekijk ons werk

Waarom kies je voor NC-websites?

  • alles onder 1 dak
  • ruim 14 jaar ervaring
  • Google Partner
  • maatwerk
  • strakke prijs-kwaliteit
  • met een glimlach
Dát telt! FINANCIËLE DIENSTVERLENING
geplaatst op: 31-05-2023 16:14
Alweer de derde website die NC-WEBSITES voor ons heeft ontworpen in samenwerking met Puuridee; we zijn super blij met het resultaat en met de manier waarop het gehele proces is verlopen! We wilden geen standaard website en dat is het ons inziens ook niet geworden! Iedereen binnen NC en in het bijzonder Rick ontzettend bedankt voor jullie inzet & feedback; mochten jullie ooit een huis willen kopen dan zijn jullie bij ons natuurlijk van harte welkom ;-)
Bekijk alle recensies

Ons team:

Sander

Planner / Full stack developer

Steven

Full stack developer

Max

Webdesigner

Rik

Webdesigner

Thijmen

Webdesigner

Jonathan

Programmeur

Ron

Programmeur

Dennis

Online marketeer

Randi

Online marketeer

Jessy

Online marketeer

Joep

Online marketeer

Danny

Online marketeer

Lennart

Eigenaar

Ali

Eigenaar

Janneke

Grafisch vormgever / Projectbegeleider

Lesley

Lightspeed / Grafisch vormgever

Romée

Grafisch vormgever

Jan

Tekstschrijver

Egbert

Fotograaf