Terug naar Blog
Acht jaar NC-websites, van bierkrat tot verdienmodel strategieën
  • 1362
30
jan

Acht jaar NC-websites, van bierkrat tot verdienmodel strategieën

Een jonge IT’er en de eigenaar van restaurant Makedonia in Winschoten begonnen in 2007 een nieuw avontuur. Samen gingen zij aan de slag met het bouwen van websites. Het bleek een prima stap waaraan zowel de inmiddels acht medewerkers van NC-websites als een groot aantal tevreden klanten veel plezier beleven.

Lees verder
NC-Inside

Hoe het begon

Eigenaar Lennart werkte bij Night City - de succesvolle jongerenwebsite - prettig samen met programmeur Gert Jan en vroeg hem daarom voor NC-websites aan de slag te gaan. Niet veel later fietsten ze samen naar RSE Telecom & ICT  om de bouw van een website te bespreken.

Het werd een goed gesprek en de eerste klant van NC-websites was een feit.

Bierkratjes

 

De eerste klant, de eerste order. En dus kon het kantoormeubilair worden besteld bij Interoffice. Maar tijd om te wachten op levering was er niet. En dus namen Lennart en Gert Jan plaats op een paar bierkratjes om aan de slag te gaan. Ondanks het alternatieve zitmeubilair was het resultaat tot volle tevredenheid: tot op de dag van vandaag is RSE klant van NC-websites. Net als Interoffice, trouwens.

 

Enthousiasme

NC-websites onderscheidt zich nu als webbouwer met alle disciplines in eigen huis: webdesigners, programmeurs, online marketeers, een fotograaf en tekstschrijver. Voor de bouw van responsive (mobiele) sites, in combinatie met social media, zoekmachinemarketing en het ontwikkelen van strategieën voor verdienmodellen, zie bijvoorbeeld de website van Fontana Bad Nieuweschans. Een pasklare oplossing voor elke onderneming in het mkb.

Glazen bol

De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en dat maakt de toekomst spannend en leuk. Zelfs zonder glazen bol durven wij onze toekomst te voorspellen : wij blijven voorop lopen in alle ontwikkelingen. Zo staat er voor dit jaar een tiendaagse Google-training op het programma. NC-websites werd vorig jaar Google-partner, een eer die je niet zo maar te beurt valt. Daar zijn wij trots op en dit stimuleert ons alleen nog maar meer om vol enthousiasme en bevlogenheid door te gaan. Voor u.