Terug naar Blog
WhatsApp Business kan nu op 4 apparaten!
  • 844
15
nov

WhatsApp Business kan nu op 4 apparaten!

Whatsapp biedt sinds kort de bèta voor meerdere apparaten aan. Dit houdt in dat een WhatsApp account kan worden gekoppeld op vier bijbehorende apparaten  zonder dat je je telefoon verbonden hoeft te houden. Maar wat houdt dit precies in en waarom zou je dit moeten doen? Wij leggen dit graag aan onze klanten uit.

Lees verder
Websites

Wat is de bèta voor meerdere apparaten?

De bèta voor meerdere apparaten is een optioneel programma waarmee je eerder toegang krijgt tot de nieuwe versies van WhatsApp Web, Desktop, Portal en natuurlijk de bèta voor meerdere apparaten. Als je hieraan meedoet kun je gekoppelde apparaten gebruiken zonder dat je telefoon verbonden hoeft te houden.

Let op: Er kan maar één mobiele telefoon gekoppeld worden aan je Whatsapp Business account. Dat betekent dat de andere apparaten dus een laptop of desktop moet zijn. De apparaten worden ontkoppeld wanneer je 14 dagen achter elkaar niet je WhatsApp op je telefoon hebt gebruikt.

Uitzonderingen

Zoals de naam suggereert is het programma nog in een bètaversie. Een bètaversie houdt in dat de software kan worden gebruikt maar nog (deels) in ontwikkeling is. Vaak wordt een bètaversie daarom aan een selecte groep gebruikers uitgegeven. Hierdoor worden bepaalde functies nog niet ondersteund. Deze functies hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Chats verwijderen of wissen op bijbhorende apparaten als het hoofdtoestel iPhone is.
  • Een bericht sturen of bellen als diegene een oude WhatsApp versie gebruikt.
  • Gebruik maken van tablets.
  • Live locatie weergeven.
  • Een verzendlijst maken en bekijken.

Combineer bèta voor meerdere apparaten met Whappie

Een tijd geleden hebben we een blog gepubliceerd waarin we hebben verteld over Whappie, de goedkoopste, makkelijkste en compleet naar jouw eigen stijl te confituren Whatsapp & Contact Widget. Met Whappie kunnen klanten die je website bezoeken direct contact met je opnemen via WhatsApp. Maar wist je dat je Whappie en de bèta voor meerdere apparaten kunt koppelen? Dit betekent dus dat vier medewerkers tegelijk via Whappie klanten kunne helpen. Super handig! 

Lees ook: Whappie, de WhatsApp- en contactwidget voor op je website