Stijg 🚀 met je online posities

Succesvolle online marketing campagnes

Begin nu met zichtbaar zijn! Kies voor online marketing met zichtbaar effect dankzij een georganiseerd plan voor de korte én de lange termijn. Het unieke van onze online marketingafdeling is dat de marketeers in ons kantoor schouder aan schouder samenwerken met hun collega-webbouwers. 

Filmpje: Online marketing bij NC in 1 minuut!

Doeltreffend zijn, dat vinden wij fijn ;)

Wij werken vanuit de website naar buiten toe. De website is de motor. Ons marketingteam zorgt ervoor dat alle kanalen zoals Google, Facebook en Youtube op de juiste manier leiden naar de website. Door middel van het perfecte websitemodel stimuleer je jouw bezoeker tot conversie: aanvragen, aankopen & leads). Hoe dat perfecte websitemodel eruit ziet? Lees Het creëren van de perfecte website.

Een greep uit de online marketingdiensten van ons webdesign bureau:

Mogen wij je helpen? Bekijk ons werk

Sterktes:

  • officieel Google Partner
  • Google Ads experts
  • Google SEO experts
  • social-media experts
  • strak vormgegeven campagnes
  • perfecte combinatie met je website
  • alles in 1 lijn
  • online marketing jaarplan
  • totaalpakket website + marketing

Je campagne:

meten is weten

Wat doet je website nu voor je? Hoeveel bezoekers trek je en hoeveel aanvragen, leads en verkopen levert dat op? Bij lopende campagnes blijven we meten. De resultaten gebruiken we om je campagnes te blijven ontwikkelen en bijsturen. 

Meer weten? Scroll snel verder

Vorm en inhoud

Wat wil je bereiken en bij wie? Wij stemmen de inhoud, toon en vorm van je boodschap hierop af. Ook zorgen we ervoor dat je campagne linkt naar een wervende of informatieve webpagina waar je klanten gemakkelijk alles vinden wat ze zoeken.

Meer weten? Scroll snel verder!

Een mix van kanalen

Voor een optimale marketingmix gebruiken we diverse online kanalen. Naast je website en social media als YouTube, LinkedIn en Facebook zijn dit bijvoorbeeld zoekmachines, je Google bedrijvenpagina en e-mail. Om klanten voor je te winnen, zetten we de kracht van herhaling in: remarketing.

Meer informatie over online marketing

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. We gaan graag voor je aan de slag!

Mogen wij je helpen?

Een greep uit onze tevreden klanten