Terug naar Blog
Organische score van Goedkope Grafstenen verhogen
  • 3204
21
aug

Organische score van Goedkope Grafstenen verhogen

Goedkope Grafstenen fabriceert en verkoopt hoge kwaliteit grafstenen tegen concurrerende prijzen. NC-Websites ondersteunt dit bijzondere bedrijf met de bouw en het bijhouden van de website, alsmede online marketing in verschillende kanalen.

Lees verder
Online Marketing

Organische score verhogen

De belangrijkste doelstelling voor 2020 was het verhogen van de organische score. Omdat Goedkope Grafstenen haar grafstenen in heel Nederland levert, was er de behoefte aan locatiepagina’s verspreid door het hele land.

Locatiepagina’s

Om te beginnen werd er door de techniek een landingspagina gebouwd die – naast het verhogen van de organische score – ook dient voor visuele aantrekkelijkheid. Er kwam ruimte voor diverse soorten tekst, USP’s van Goedkope Grafstenen, onlangs geplaatste grafstenen in die regio en begraafplaatsen in die regio. Dit vormde de basis voor de locatiepagina’s.

Vervolgens werd er een onderzoek gedaan naar de belangrijkste steden. Er werd een zoekwoordenonderzoek ingesteld naar de meest relevante zoekwoorden in die regio’s, welke strategisch in de tekst en meta-omschrijvingen werden verwerkt. In eerste instantie werden de plaatsen Amsterdam en Zwolle toegevoegd. Door op een langzaam tempo te beginnen creëerden we de mogelijkheid om nieuwe inzichten en feedback te verwerken. Inmiddels is dit tempo verhoogd en zijn er meer dan 50 locaties toegevoegd aan de website, een aantal dat zich constant blijft vermeerden.

Bekijk de locatiepagina van Grafstenen Amsterdam

Google Advertenties

Naast het verhogen van de organische score wordt ook Google Ads ingezet om de verkopen te verhogen. Om dit te bereiken loopt er een zoekwoordencampagne, een branding campagne en een remarketingcampagne. Door deze effectief in te zetten en maandelijks te optimaliseren wordt er zo efficiënt mogelijk met het advertentiebudget gehandeld. 

Ga naar de website van Goedkope Grafstenen

Randi Doddema

Online marketeer

MEER WETEN?