Terug naar Blog
De NC-Contentkalender 2022
  • 1123
01
dec

De NC-Contentkalender 2022

Het is weer zover! De nieuwe NC-Contentkalender voor 2022 is beschikbaar. Breng ook meer structuur in jouw social mediaplanning met een contentkalender en word geïnspireerd door de vele onderwerpen die je erin vindt.

Lees verder
Online Marketing

Zo gebruik je de contentkalender

Download direct de contentkalender:

Download de jaarkalenderversie

Download de handige agendaversie

Selecteer de momenten die bij jouw onderneming passen

De contentkalender staat bomvol met allerlei leuke momenten en weetjes. Grote kans dat niet iedere dag op jouw onderneming van toepassing is. Ga door de contentkalender heen en bedenk welke dagen écht bij jouw bedrijf passen. Heb je een broodjeszaak? Dan mag de dag van de croissant op 30 januari natuurlijk niet missen, maar ook Wereld Nutella dag op 5 februari en eet je groentes dag op 18 juni zijn misschien leuke inhaakmomenten. Wees kritisch, maar creatief!

Maak een duidelijke planning

Heb je je dagen geselecteerd? Top! Dan kun je nu aan de slag met een planning. Onze PRO tip: Maak een Excel sheet met ruimte voor een datum, het inhaakmoment, ideeën, kanalen, de status en eventueel een verantwoordelijke. Zou hou je je planning overzichtelijk en weet je precies welke posts je nog moet voorbereiden, inplannen of plaatsen.

Lees ook: Haal meer uit social media: 10 tips voor Facebook

Randi Doddema

Online marketeer

MEER WETEN?