Laat je webshop bouwen door de experts van NC

Een webshop laten maken?

Het draait allemaal om het resultaat.

Naast dat je webshop er goed en betrouwbaar uit moet zien moet de shop ook voldoen aan de huidige verwachtingen van winkelend publiek.

De webshop moet snel, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk zijn, en het betaalproces moet makkelijk en snel te doorlopen zijn. 

Bekijk de korte film van onze collega Levi:


Bouwen samen met techniek en online marketing

Het unieke van onze aanpak is de samenwerking tussen de webbouwers & online marketeers, gezamenlijk hier op 1 kantoor. Hierdoor kunnen we webshops realiseren die gemaakt zijn om resultaat te leveren. 

Webshop vindbaar in Google

Als gecertificeerd Google Partner weten we de juiste wegen te bewandelen om je webshop goed vindbaar te krijgen. We beginnen met een zoekwoordonderzoek (hoe zoekt jouw klant) om vervolgens de juiste pagina-indeling te kunnen bepalen. Door nog tientallen belangrijke keuzes te maken zoals URL opbouw & productomschrijvingen.

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

Sterktes:

  • Officieel Lightspeed Gold Partner
  • Alles onder één dak
  • Professioneel webshopdesign
  • Geoptimaliseerd voorraadbeheer
  • Handige extra tools
Dát telt! FINANCIËLE DIENSTVERLENING
geplaatst op: 31-05-2023 16:14
Alweer de derde website die NC-WEBSITES voor ons heeft ontworpen in samenwerking met Puuridee; we zijn super blij met het resultaat en met de manier waarop het gehele proces is verlopen! We wilden geen standaard website en dat is het ons inziens ook niet geworden! Iedereen binnen NC en in het bijzonder Rick ontzettend bedankt voor jullie inzet & feedback; mochten jullie ooit een huis willen kopen dan zijn jullie bij ons natuurlijk van harte welkom ;-)
Bekijk alle recensies

  Ik ben een retailer en wil online

Heb je op dit moment een fysieke winkel en wil je uitbreiden naar een online shop? Dan is een Lightspeed Webshop echt iets voor jou!

 

Lees verder!

 Ik ben een kleine ondernemer

Speciaal voor kleine ondernemers hebben we een simpele webshop ontwikkeld. Hiermee kun je snel overschakelen op online verkopen.

 

Ga naar Webshop Together

 Ik ga 100% online verkopen

Wil je je producten verkopen en ga je volledig online? Wij bieden jou de oplossingen die bij jouw bedrijf, je producten en je klanten passen!

 

Lees meer

NC-websites en Lightspeed: een gouden combinatie

Als Lightspeed Gold Partner verzorgen we het hele proces van het bouwen van je nieuwe webshop: we richten je hele webshop in met de kennis van techniek en online marketing, zonder technische rompslomp en dure maatwerkoplossingen. We bieden je honderden uitgebalanceerde modules, marketingtools, automatiseringen en koppelingen om je webshop aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en succesvol te maken.

Professioneel webshopdesign

Bij NC-websites weten we hoe een webshop moet werken. We zorgen voor een professioneel maatwerk design, dat niet alleen strak is ingericht, maar ook de juiste knoppen op de juiste plekken bevat. Zo creëren we een goede gebruikservaring en zet jij bezoekers om in klanten.

Optimaliseer je voorraadbeheer

Je importeert je voorraad binnen een handomdraai, die vervolgens door de webshop wordt bijgehouden. Je update gemakkelijk nieuwe mutaties met een simpele spreadsheet.

Verhoog je klanttevredenheid

Met extra tools zoals een loyaliteitsprogramma's, verlanglijstjes en gepersonaliseerde e-mails verhoog je de tevredenheid van je klanten en zorg je dat ze bij je terugkomen, keer na keer.

Goed georganiseerde verzendingen

Met de juiste verzendtools zijn zowel jij als jouw klant verzekerd van een goede afhandeling van de aankoop. Verzendintegraties en trackingcodes maken alles duidelijk en overzichtelijk.

Laat je webshop groeien

Met duidelijke verkooprapporten, bestelstatusrapporten en gedetailleerde conversierapporten weet je precies hoe je webshop ervoor staat. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ik wil meer informatie aanvragen

Voor deze klanten bouwden we een webshop:

Maak kennis met onze webshopexperts

Lesley

Webshop specialist

Jonathan

Programmeur

Dennis

Online marketeer

Lennart

Eigenaar

Ook interessant: