Resultaatgerichte webshops

Een webshop laten maken?

Het draait allemaal om het resultaat.

Naast dat je webshop er goed en betrouwbaar uit moet zien moet de shop ook voldoen aan de huidige verwachtingen van winkelend publiek.

De webshop moet snel, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk zijn, en het betaalproces moet makkelijk en snel te doorlopen zijn. 

Bouwen samen met techniek en online marketing

Het unieke van onze aanpak is de samenwerking tussen de webbouwers & online marketeers, gezamenlijk hier op 1 kantoor. Hierdoor kunnen we webshops realiseren die gemaakt zijn om resultaat te leveren. 

Webshop vindbaar in Google

Als gecertificeerd Google Partner weten we de juiste wegen te bewandelen om je webshop goed vindbaar te krijgen. We beginnen met een zoekwoordonderzoek (hoe zoekt jou klant) om vervolgens de juiste paginaindeling te kunnen bepalen. Door nog tientallen belangrijke keuzes te maken zoals URL opbouw & productomschrijvingen.

Mogen wij je helpen? Bekijk ons werk

Sterktes:

  • Officieel Google Partner
  • Google Ads experts
  • Google SEO experts
  • Socialmedia experts
  • Strak vormgegeven campagnes
  • Perfecte combinatie met je website
  • Alles in 1 lijn
Jorg Rotman
geplaatst op: 31-01-2015 15:09
Ik kende NC-websites van de bouw van een site voor een ander bedrijf en mijn ervaringen waren heel goed. Toen Google meldde dat er problemen waren met de site van Pander en Lier, belde ik daarom gelijk Lennart van NC-websites. Er was alle begrip voor de noodzaak tot snel handelen en binnen een etmaal waren we weer online. NC-websites leverde supersnel heel goed werk. Nog eens 24 uur later waren alle puntjes op de i gezet en stond er een perfecte site, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien bleek de bouw minder tijd te hebben gekost, dan in de offerte begroot. Dus kregen we ook nog eens een lagere rekening. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.
Bekijk alle recensies

Direct een vrijblijvende offerte.

Ben je benieuwd met welke diensten we jouw onderneming kunnen steunen? We gaan graag voor je aan de slag!

 

Mogen wij je helpen?

Een greep uit onze tevreden klanten