Websites

Alles onder één dak voor een complete website die werkt

NC-websites in Winschoten, Groningen - de eerste Google Partner van de regio

U wilt een mooie website die er goed uitziet op alle apparaten? Een snelle, gebruiksvriendelijke site die eenvoudig te beheren is? En een website die voor u werkt? U vindt bij ons alles onder één dak voor een complete SEO website, inclusief e-commerce en online marketing.

Als eerste Google Partner van de regio staan wij naast u met advies en praktische oplossingen.
Vrijblijvende offerte aanvragen Bekijk onze werkwijze Bekijk ons portfolio

CMS


de eerste stap voor uw website

Eenvoudig beheer van uw website via ons unieke NC-CMS. Ons CMS is de basis van elke site en helpt u bij eenvoudig en doeltreffend beheer van uw site.

Ontwikkeld voor ondernemingen

NC-CMS is speciaal ontwikkeld voor ondernemingen. Met het NC-CMS hebt u nooit te maken met ingewikkeld gedoe zoals updates en plug-ins.

Nieuwste technologieën

Wij ontwikkelden ons innovatieve, lichtgewicht CMS aan de hand van de nieuwste technologieën. Voor de doorlopende ontwikkeling en optimalisatie van ons CMS volgen wij permanent vaktrainingen. Zo beschikken wij over het Google Mobile Sites Certificate.

Snel CMS

Snelheid van het CMS is essentieel voor de functionaliteit en van uw website. Daarom herbergt het NC-CMS minimale ballast. Zo laadt het CMS snel in, waarmee het een perfect fundament is onder uw webdesign.

Trainingen en begeleiding

U kunt uw eigen site beheren. Daarvoor ondersteunen uw marketingafdeling met uitstekende begeleiding en training in onze Blue Room.

Grafische vormgeving

Wat moet waar precies komen te staan op uw website? Wat uw bezoekers ervaren is van groot belang voor de gebruikerservaring. Daarom moet het webdesign fraai én functioneel zijn. Onze gediplomeerde webdesigner combineert liefde voor vormgeving met kennis van Google. Wij weten hoe uw bezoeker uw site gebruikt en geven online vorm aan de kernwaarden en het DNA van uw organisatie.

Techniek

Flexibel maatwerk is de standaard bij NC-websites. Wij kunnen alles maken wat u wenst. Ons team professionele developers programmeert op basis van ons eigen CMS, voor 100% stabiliteit, snelheid en veiligheid van uw unieke website. Zo ontwikkelen wij oplossingen op maat op basis van uw wensen. Onze technische helpdesk bestaat uit de programmeurs die uw site hebben gebouwd, zij weten precies waarover ze praten.

Foto's & teksten

 

Foto’s en tekst zijn het DNA van je website. Onze gepassioneerde fotograaf heeft een schat aan kennis van websites. Hij maakt herkenbare, eigen foto’s die naadloos aansluiten op de vorm en inhoud van de website. Onze tekstschrijver en SEO copywriter is een professionele B2B interviewer. Hij zet de juiste paginastructuur neer en vult de beschikbare tekstruimte met zoekmachinevriendelijke, wervende en informatieve teksten. Ook vult hij SEO-elementen in, zoals meta-omschrijvingen, headings, titles en alt-tags.

Hosting

Veiligheid, snelheid & stabiliteit zijn van enorm belang voor een website die werkt. Voor sites van basic tot complex bieden wij passende hosting. Onder meer SSL (https://) garandeert veiligheid. Kwaliteit van hosting krijgt vorm dankzij kennis, maatwerk en persoonlijke contacten, zowel op onze eigen servers als bij onze partners met een schat aan expertise in hosting van grootschalige, technisch complexe sites.

Online marketing

Online marketing is erg dynamisch. Google is hierin trendsetter. Als erkend Google Partner kennen wij altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij nemen u graag bij de hand om uw uitstekende website goed in de markt te zetten via onder meer Google, social media, YouTube, remarketing en e-mailmarketing.

 

Lees hier meer over onze online marketing

Onze webdesigners

Sander
Webdesigner
Levi
Webdesigner
Steven
Webdesigner
Nik
Webdesigner
Ron
Webdesigner
Jonathan
Programmeur
Levi
Programmeur
Lennart
Verkoop
Jan Johan
SEO Tekstschrijver
Dennis
Marketing & Communicatie
Jessy
Marketing & Communicatie
Gerwin
Online Marketing en project management
Ali
Voor de gezellige gesprekken
Yvonne
Grafische vormgeving & SEO Optimalisatie
Egbert
Fotograaf

Voor wie hebben wij al een website gebouwd?

Wilt u ook een complete en goedwerkende website?

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!