Website laten bouwen regio Veendam

Webdesign in Veendam

Wil je een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in Veendam? Een website & mobiele website die goed vindbaar is en die je gemakkelijk zelf kunt beheren? NC-Websites uit Winschoten is een full-service webbouwer die techniek, webdesign, inhoud en online marketing perfect combineert om voor jouw bedrijf dé beste website te bouwen. We zijn dagelijks in Veendam en rijden met heel veel plezier even langs voor een kopje koffie.

Een website laten bouwen in Veendam?

NC-Websites is een webdesign bureau op 10 minuten rijden van Veendam, dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites met een winmodel . We zorgen dat je website naadloos aansluit bij jouw bedrijf en de online doelen die je ermee wilt behalen. Dat begint met een professioneel webdesign. Op strategische plekken plaatsen we offerteformulieren, contactformulieren en andere actiegerichte knoppen. Zo gaat je website scoren!

We bouwen websites voor industriële bedrijven, (zorg)instellingen, kantoren & het MKB.

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

Waar we voor staan:

  • specialist in websites en online marketing
  • officieel Google Partner
  • professioneel webdesign
  • eenvoudig te beheren websites met snel CMS
  • websites en online marketing onder één dak
  • Gelegen in Winschoten, 10 minuten vanaf Veendam
Van Balen Motoren
geplaatst op: 18-08-2020 16:17
Als startende ondernemer is een website superbelangrijk. Aangezien we beiden geen kennis hebben van het bouwen van een website, zochten we een bedrijf dat ons ontzorgt. NC doet dat en weet daarnaast wat voor een ondernemer belangrijk is om aan potentiële klanten te laten zien. Hun expertise om gevonden te worden op het web is een grote pré. Voor, tijdens en na het bouwen van de site verliep het contact erg soepel. Men neemt de tijd om jouw business te begrijpen en alle tijd voor vragen. Onze website was een paar weken na het eerste contact live en we zijn super tevreden, zowel met onze website als met NC als website-bouwer en host. We kunnen iedere ondernemer NC aanbevelen.
Bekijk alle recensies

Bekijk hier webdesign uit Veendam:

Meijer Fietsen Winschoten & Veendam

Mulders Motoren

De Romein Groep

Websites en Online Marketing onder één dak

Onze kracht ligt met name in de combinatie tussen websites en online marketing. Doordat onze vormgever, webdesigners, programmeurs en online marketeers schouder aan schouder met elkaar werken, kunnen we op een efficiente manier jouw website en online marketingcampagnes vormgeven. Al onze online marketeers zijn in het bezit van diverse Google certificaten. Hiermee kunnen we een rol spelen in zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Advertenties (SEA), e-mailmarketing en social media marketing. Klinkt interessant, toch? Maak gauw een afspraak met ons. We zijn in 10 minuten bij je in Veendam!

Een greep uit onze tevreden klanten uit Veendam

Je nieuwe website is gemakkelijk te beheren met onze unieke NC app:


Lees hier interessante ontwikkelingen