Laat jouw webapplicatie door NC-Websites bouwen!

Webapplicaties

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een stukje maatwerk software? Wil je graag een opdrachtsysteem, maar kom je met standaard software niet verder? Heb je een CRM nodig dat aan al jouw zakelijkse eisen voldoet? NC-Websites heeft specialisten in huis die alles voor je kunnen bouwen. We leggen je graag uit wat webapplicaties zijn en hoe een webapplicatie jouw onderneming kan helpen.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een stukje software dat op maat is gemaakt voor jouw onderneming, waarmee je bedrijfsprocessen kunt automatiseren, digitaliseren of vergemakkelijken. Je kunt zo'n applicatie gewoon bereiken met een browser en een internetverbinding; je hoeft dus geen aparte app te installeren. Voorbeelden van webapplicaties zijn orderprogramma's, bestelsystemen en CRM-systemen.

Hoe bouwen we een webapplicatie?

Onze programmeurs hebben jarenlange ervaring met het bouwen van webapplicaties voor verschillende bedrijven. Ze gaan met je om tafel om je wensen te bespreken. Ze begrijpen je ideeën en denken over veel zaken vooruit. Op basis van jouw eisen wordt er een ontwerp gemaakt. Pas wanneer je tevreden bent met het ontwerp, beginnen we met het bouwen. Na de oplevering leggen we je graag duidelijk uit hoe je het nieuwe systeem in gebruik neemt en staan we je bij wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt.

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom zou je een webapplicatie laten maken door NC-Websites?

  • Je hebt specifieke eisen waar standaardsoftware niet aan voldoet
  • Je hebt te maken met complexe bedrijfsprocessen
  • Je zoekt een betrouwbare partner die zowel jouw website als webapplicatie(s) kunnen onderhouden
Dát telt! FINANCIËLE DIENSTVERLENING
geplaatst op: 31-05-2023 16:14
Alweer de derde website die NC-WEBSITES voor ons heeft ontworpen in samenwerking met Puuridee; we zijn super blij met het resultaat en met de manier waarop het gehele proces is verlopen! We wilden geen standaard website en dat is het ons inziens ook niet geworden! Iedereen binnen NC en in het bijzonder Rick ontzettend bedankt voor jullie inzet & feedback; mochten jullie ooit een huis willen kopen dan zijn jullie bij ons natuurlijk van harte welkom ;-)
Bekijk alle recensies

Maatwerk webapplicatie

Eigenlijk kunnen we alles bouwen! Heb je specifieke wensen in software of heb je te maken met complexe bedrijfsprocessen? We denken graag met je mee over een systeem dat jouw bedrijfsprocessen helpt te automatiseren, vergemakkelijken of verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Prijs op aanvraag

Ik wil meer informatie

Bestelsystemen

Met een bestel- of ordersysteem zorg je ervoor dat jouw klanten direct vanaf jouw website een order kunnen plaatsen. Hoe complex je product of dienst ook is, wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem waar zowel jij als jouw klant goed mee uit de voeten kan!

Prijs op aanvraag

Ja, dit is wat ik zoek!

Intranet

Intranet kun je zien als een interne bedrijfswebsite; je kunt met inloggegevens in een online omgeving komen waarin je interne bedrijfsinformatie met alle lagen van je bedrijf kunt delen, zoals verjaardagen, nieuws, foto's, personeelszaken, handboeken, agenda en belangrijke documenten.

Prijs op aanvraag

Dat wil ik ook!

Ons portfolio van webapplicaties

We vertellen je graag over het werk dat we de afgelopen jaren hebben afgeleverd. Daarom lichten we hieronder een aantal verschillende leuke cases uit.

Opdrachtsysteem Meubelherstel

De eigenaar van Meubelherstel wordt veel ingehuurd door meubelzaken uit het hele land. Zijn klanten hebben inloggegevens van zijn opdrachtsysteem, waar ze gemakkelijk een opdracht kunnen plaatsen, die vervolgens in het paneel van de eigenaar verschijnt. Hij kan die opdrachten vervolgens inplannen, foto's toevoegen van voor en na de reparaties, de klant vragen om een digitale handtekening en een geautomatiseerd rapport uitdraaien. 

Moederwebsite SOOOG

Onder de Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen vallen een heleboel basisscholen, die ieder hun eigen website hebben. Algemene berichten die alle scholen en ouders moeten bereiken worden via de moederwebsite ingeschoten. De beheerder kan bepalen welke berichten, downloads en foto's op welke websites moeten worden geplaatst. Daarnaast hebben de websites een gedeelde agenda. Zo worden alle websites door de 'moederwebsite' aangestuurd. Dit zorgt voor uniformiteit en efficiëntie.

Intranet Meilof Riks

Meilof Riks had behoefte aan een digitale plek waarop interne berichten, foto's, verjaardagen en andere personeelszaken konden worden gedeeld. Voor dit bedrijf bouwden we een intranet waarmee dat allemaal mogelijk is. Redacteurs hebben de mogelijkheid om berichten te verspreiden, items in een gedeelde agenda te plaatsen en belangrijke informatie te delen. 

webapplicatie Virol

Voor deze klanten bouwden we een webapplicatie:

Maak kennis met onze specialisten

Jonathan

Programmeur

Ron

Programmeur

Interessant om te lezen: