Alles onder één dak voor een complete website die werkt

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je bent nog één klein stapje verwijderd van een heldere en scherpe offerte! Lees snel verder.

Weet je al precies wat voor website je nodig hebt? Omschrijf je wensen zo compleet mogelijk in het formulier hieronder, zodat we een goede offerte kunnen opstellen. Wat kan je verwachten als je het onderstaande formulier invult? 

  • Lennart of Dennis gaat je vrijblijvende aanvraag bestuderen, dit doen we altijd binnen één werkdag.
  • Is het erg duidelijk omschreven, dan kunnen we een concept-offerte maken en deze sturen we je direct toe.
  • Is het project complex? Dan maken we altijd even eerst een afspraak bij jou of bij ons op de zaak. Vanuit deze afspraak kunnen we een gerichte offerte maken, geef dit ook aan via het onderstaande formulier.
  • Nog geen duidelijk idee? Geen probleem, we nemen dan sowieso even contact met je op, immers: Wij zijn de experts!

Vraag hier de vrijblijvende offerte aan:

Onze beloften:

  • Offerteaanvraag is altijd vrijblijvend
  • Ontvang een overzichtelijk overzicht van de diensten en kosten
  • Laat je inspireren in de Blue Room
  • Strakke prijs/kwaliteit verhouding
Wessel Boer
geplaatst op: 24-01-2019 12:54
Onze vernieuwde website is net opgeleverd door NC-websites en heb nog steeds een glimlach als ik er naar kijk! De eerste gesprekken met Lennart zorgen ervoor dat je de website voor je ziet zonder dat er zelf een computer aan staat. Fenomenaal hoe deze enthousiaste jongeman je meeneemt in je eigen bedrijf en zorgt voor een perfecte aansturing richting de bouwers e.d.. Vervolgens de tekstschrijver, je hoeft gewoon te praten over wat je het leukste vind namelijk je bedrijf! En dat verhaal weet hij te verpakken in woorden en zinnen die zo goed op elkaar aansluiten en op je bedrijf, onvoorstelbaar! Het vinden op google wordt hierbij meegenomen. Tijdens het bouwen van de website wordt je goed op de hoogte gehouden en je kan goed meedenken in het aanpassen van de website naar je eigen behoeftes. Kortom er wordt perfect naar je geluisterd en er wordt snel op gereageerd! Als je nog twijfelt wie je website moet bouwen, stop hiermee en bel NC!
Bekijk alle recensies