The Big Social Show by NC-websites

NC-websites en Dollard College Bovenburen Winschoten slaan de handen ineen voor een uniek project: The Big Social Show: first date in Hollywoodstijl voor leerlingen en bedrijven

Vraag jij je ook wel eens af hoe je in de toekomst aan voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd personeel komt? Maak jij je daarbij ook wel eens zorgen dat de interesses van jongeren totaal niet aansluiten op de vraag die bedrijven aan werknemers stellen? Doe nu mee en geef de leerlingen van het Dollard Collega Bovenburen een super interactieve opdracht! Laat je inspireren! Meer inhoudelijke informatie is te lezen onder het inschrijfformulier.

Lijkt je dit wel wat en wil je meedoen? Vul onderstaande formulier in zodat de jongeren, uiteraard kostenloos, aan de slag kunnen met je opdracht!  Laat je inspireren! Nog even belangrijk om te weten: De leerlingen zullen de gemaakte content niet publiceren. Daarnaast is het mogelijk dat een contactpersoon van de leerlingengroep contact met je opneemt om de juiste informatie te ontvangen.

Meedoen? Geef je gratis op als bedrijf!

De opdracht die je wil geven aan de leerlingen:

De jeugd heeft de toekomst

De jeugd heeft vele vaardigheden en potenties, maar lijkt meestal mijlenver af te staan van het dagelijks leven in het bedrijfsleven. Tieners kunnen bijvoorbeeld verbazingwekkende dingen met nieuwe en social media. Maar hoe zet die die kennis van online nou in de toekomst optimaal in voor je bedrijf of organisatie?

Het idee is: breng bedrijven en schoolgaande jeugd vroegtijdig met elkaar in contact. Zo leren de jongeren hoe het er op de werkvloer van bedrijven aan toe gaat. Daarnaast leer je als bedrijf jongeren kennen, waardoor je binding creëert en leert aanvoelen wat de jeugd van leven en werk verwacht.

Met dit idee sloegen Dollard College vestiging Bovenburen in Winschoten en NC-Websites de handen ineen. Het resultaat: The Big Social Show. Doe je als bedrijf mee, dan formuleer je een opdracht aan een groep leerlingen. De jongeren komen in sommige gevallen naar je bedrijf om kennis te maken en gaan vervolgens met die opdracht aan de slag. Alle projecten worden gepresenteerd tijdens een presentatieavond in Hollywoodstijl.

Deelnemende bedrijven formuleren een uitdaging, bijvoorbeeld: hoe bereik ik jongeren met mijn marketing? Of hoe werf ik jongeren voor vakantie- en weekendbaantjes? Tien klassen van Dollard College Bovenburen worden gekoppeld aan deze bedrijven

The Big Social Show in de media:

DANA FLOREA
geplaatst op: 31-10-2022 15:07
Mijn webshop is precies geworden zoals ik mij had voorgesteld, dankzij NC-Websites. Goed contact en bereikbaarheid en altijd denkend in oplossingen! Bedankt 🙏
Bekijk alle recensies