Support & Kennisbank > Helpdesk > Helpdesk voorwaarden en tarieven

Helpdesk voorwaarden en tarieven

Hebt u een vraag of wilt u dat wij iets voor u regelen? Wilt u iets toevoegen of aanpassen? Neem contact op met onze NC Helpdesk. Het verhelpen van storingen en foutmeldingen heeft altijd de hoogste prioriteit.

 

Openingstijden NC Helpdesk

Maandag-donderdag van 08:30 - 17:30 uur.
Vrijdag van 08:30 - 16:00 uur.

 

Hoe bereikt u de NC Helpdesk?

Onze helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

telefonisch

(0597) 870037

e-mail

helpdesk@nc-websites.nl

WhatsApp

06-11132097

NC App

voor iOS, download hem via de Appstore

 

Onze service- en garantievoorwaarden

U krijgt garantie op de basisfunctionaliteiten van ons NC-CMS. Hebt u ons basis hostingpakket, dan krijgt u van ons als service eenmalig het instellen van uw e-mail. Wij registreren deze uren, maar brengen ze niet in rekening.

Maatwerkoplossingen en extra uitbreidingen van het NC-CMS vallen niet onder deze garantie. Op invloeden van buitenaf zoals externe software, browsers, besturingssystemen en mailprogramma's geven we ook geen garantie.

Onze tarieven

Valt uw opdracht niet binnen de garantievoorwaarden, dan brengen wij de werkzaamheden in rekening. Programmeerwerk kost 87,50 euro per uur en overige werkzaamheden 85 euro per uur (prijzen ex. btw). Op uw verzoek krijgt u van ons vooraf een indicatie aantal uren dat wij verwachten voor u bezig te zijn. Na goedkeuring krijgt u hiervoor een factuur.


Geschreven door Sander van der Veen
Laatst aangepast op