Support & Kennisbank > Email

Email

Lees hier hoe je jouw email kunt instellen

Welke instellingen moet ik gebruiken ?

Wil je je e-mail adres instellen, maar weet je niet meer welke gegevens je daarvoor kunt gebruiken ? Klik dan hier!

Geschreven door Jonathan Bisschop
Laatst aangepast op

Email instellen op iPhone

In de tijden van het internet en de smartphones is het bijna ondenkbaar om je email niet op je telefoon op te kunnen halen. Echter is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je je e-mailaccount op je iPhone instelt. Hoe je dit doet leggen wij in deze handleiding maar al te graag uit!

Geschreven door Steven Sonneveldt
Laatst aangepast op

Email instellen op Android

In de tijden van het internet en de smartphones is het bijna ondenkbaar om je email niet op je telefoon op te kunnen halen. Echter is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je je e-mailaccount op je Android toestel instelt. Hoe je dit doet leggen wij in deze handleiding maar al te graag uit! In deze handleiding gebruiken we als voorbeeld een Samsung toestel, de manier voor het aanmaken van een e-mailaccount kan bij de toestellen verschillen. We maken in het voorbeeld gebruik van de meest recente Android versie. De gegevens zijn verder wel hetzelfde.

Geschreven door Steven Sonneveldt
Laatst aangepast op

Email instellen in Outlook Office 365

Sinds een recente update in Outlook Office 365 kan het toevoegen van een email adres voor problemen zorgen. Dit kan gelukkig opgelost worden met een workaround. In deze handleiding leggen we uit hoe je wel een email adres kunt toevoegen, wanneer Outlook onterecht aangeeft dat de gegevens onjuist zijn.

Geschreven door Steven Sonneveldt
Laatst aangepast op

Email instellen in Mac Mail

Wil je je email account toevoegen aan Mac Mail? Dan ben je in deze handleiding op het juiste adres. Via deze handleiding leggen we je uit hoe je je email account configureert in het Mail programma van je Mac.

Geschreven door Steven Sonneveldt
Laatst aangepast op

Email instellen in Thunderbird

Naast Microsoft Office Outlook of de standaard mail programma's zoals bijvoorbeeld Mac mail of windows mail, heb je natuurlijk ook nog Mozilla Thunderbird! Wil je je email account toevoegen aan Mozilla Thunderbird? Dan ben je in deze handleiding op het juiste adres. Via deze handleiding leggen we je uit hoe je je email account configureert in Mozilla Thunderbird.

Geschreven door Steven Sonneveldt
Laatst aangepast op

Email instellen op je telefoon

Voor het instellen van je email op jouw telefoon en/of tablet is het van belang dat je je eigen emailadres met bijbehorende wachtwoord weet. Wij bewaren deze niet na het verstrekken i.v.m. de veiligheid van onze klanten.

Geschreven door Lesley Wester
Laatst aangepast op