Lennart van der Zwan - Eigenaar

Contact:

Quote:

To the sky 🚀

Likes:

BBQ-en, Bootcamp

Over Lennart van der Zwan:

Hoi, ik ben Lennart en ben in veel gevallen het 1e aanspreekpunt voor een nieuwe klant. Vandaar mijn kopje koffie (zie foto) die ik graag aan je wil aanbieden. Het lijkt me leuk hier gebruik te maken om je te vertellen hoe ik NC ooit heb opgestart. Uiteraard altijd samen met goede vakmensen naast me 😉.

Ik ben op mijn 13e leeftijd begonnen met het ontwikkelen van de website: Lennox.tk, dit was een site met ruim 500 geregistreerde leden (jongereren), toen ik 15 was heb ik dit Lennox.tk vervangen met een complete nieuwe site: Nightcity.nl,

in de toptijd zaten er dagelijks 10.000 unieke bezoekers op de website, de bezoekers konden met elkaar chatten, foto's bekijken van het uitgaansleven en elkaar virtueel ontmoeten. Vele partijen adverteerden op Nightcity.nl, partijen zoals de Landmacht, UWV, gemeente Winschoten en vele horecagelegenheden. Met dit avontuur heb ik geleerd om te gaan met grote bezoekersstromen en vanuit deze ervaring is uiteindelijk NC (Nightcity) websites geboren (NC-websites). Sinds 2017 is Nightcity.nl verkocht zodat we ons volledig kunnen focussen op NC-websites. 

 

Inmiddels zijn we 14 jaar met NC-websites onderweg en ik ervaar elke dag als een groot & nieuw avontuur, een avontuur met successen maar zeker ook uitdagingen. Met name de uitdagingen zet me altijd op scherp en zorgen ervoor dat ik altijd gemotiveerd blijf om te blijven leren. 

Ga je mee op avontuur?

Groetjes Lennart