Terug naar Blog
Online Ondernemend Oldambt
  • 1583
01
jun

Online Ondernemend Oldambt

Onder het motto Kop d’r Veur troffen Oost-Groninger ondernemers uit uiteenlopende branches hun maatregelen. Vaak verrassend innovatief en creatief. Op initiatief van NC-Websites vertellen zij hier hun verhaal, als ondernemer maar vooral ook als mens. Met hun verhaal hopen zij een bron van inspiratie te zijn met een hoopvolle blik op een hopelijk gezonde en welvarende toekomst: ondernemend van Oldambt tot op het wereldwijde web.

Lees verder
NC-Inside

Anderhalvemetersamenleving

Plotseling was het daar. Corona trekt een spoor van ellende over de wereld. De volksgezondheid en het leven van heel veel mensen wordt hard getroffen, evenals de economie. Gesloten zaken, isolement en anderhalvemetersamenleving, je hebt er als ondernemer maar mee te dealen. Voor welvaart en welzijn van mensen, werkgelegenheid en economie op de lange termijn is het bedrijfsleven essentieel.

 

Creativiteit en innovatiekracht

Dit vergt veel creativiteit en innovatiekracht van ondernemers. Er is echter geen school die je voorbereidt op de keiharde realiteit van het ondernemerschap. Je hebt passie voor je product, dienst, klanten en relaties. Maar meer dan ooit moet je snel kunnen schakelen en je aanpassen.  

Het bereiken en bedienen van klanten onder deze omstandigheden vraagt om onorthodoxe en innovatieve methodes. En die verschillen enorm van branche tot branche. Wat overeenkomt is het grote belang van online: een relatief veilig platform om jezelf, je bedrijf en product onder de aandacht te brengen. Maar waar begin je nou? Bereik je jouw klanten wel met je website? En sluit die wel goed aan op de huidige omstandigheden? En wat kunnen andere online instrumenten - zoals online marketing of een webshop - voor jou betekenen als je bijvoorbeeld noodgedwongen je product of service moet veranderen?

Ga naar de website van Online Ondernemend Oldambt