Corona updates

Hart van Nederland in Winschoten en Pekela

Bij NC zijn we hier stil van geworden, veel van onze klanten en bekenden die iets moois zeggen of doen. Vandaag vloog de drone tegen corona boven Winschoten.

Bekijk hieronder het filmpje van SBS6 

Lees het hele bericht
 

Speciaal voor de kleine ondernemer: Je eigen webshop beginnen met de hulp van ons!

Juist in deze tijd is het super belangrijk kleine ondernemers te steunen. Wij proberen ook ons steentje bij te dragen en hebben de afgelopen weken hard gewerkt om ons webshopsysteem zodanig te maken dat we deze snel en schaalbaar kunnen inzetten voor snackbars, restaurants, schoonheidsspecialisten, winkels en andere bedrijven. 

Lees het hele bericht
 

Corona update: Kijkje in onze werkweek

Het kantoor is nog nooit zo leeg geweest. Waar we normaal de laatste weken kampen met een tekort aan kantoorcapaciteit, hebben we nu maximaal vier mensen op kantoor; van iedere discipline één. Met kleine aanpassingen kunnen we toch doorgaan met onze werkzaamheden; we hebben immers niet veel meer nodig dan een stopcontact, een goede internetverbinding en Skype om te kunnen blijven doen wat we doen. Maar net zoals onze klanten voelen ook wij de spanningen die hangen rondom deze gekke periode.

Lees het hele bericht
 

Corona update: Wij staan voor je klaar, juist in deze tijd

De Coronacrisis treft Nederland hard. Iedereen doet al het mogelijke om de strijd tegen het virus te winnen. Ook wij doen het nu net even anders, om juist nu extra voor je klaar te staan. Al onze afspraken gaan gewoon door, maar nu telefonisch en via Skype. En hoewel een deel van ons team uit voorzorg thuis werkt, zijn wij gewoon te bereiken dankzij verschillende interactieve communicatiemiddelen. En wat voor ons geldt, geldt zeker ook voor onze klanten: online is onder deze omstandigheden belangrijker dan ooit.

Lees het hele bericht
 

Hoe ga je als bedrijf om met de Corona-crisis? Vijf tips

Het Corona-virus moet verslagen worden. Dat vergt rigoureuze maatregelen. Laat je daardoor niet uit het veld slaan, maar zorg ervoor dat je klaar bent voor de toekomst als de Corona-ellende voorbij is. Dan heb je gelijk een voorsprong op de rest.

Wij merken dat onze relaties veel vragen hebben. Daarvoor zijn wij gewoon bereikbaar. Hieronder alvast een overzicht van de vijf meest gestelde vragen. Staan jouw vraag en antwoord er niet bij, neem gerust contact op. 

Lees het hele bericht