Terug naar Corona updates

Corona update: Kijkje in onze werkweek

Gepubliceerd op:
Corona update: Kijkje in onze werkweek

Het kantoor is nog nooit zo leeg geweest. Waar we normaal de laatste weken kampen met een tekort aan kantoorcapaciteit, hebben we nu maximaal vier mensen op kantoor; van iedere discipline één. Met kleine aanpassingen kunnen we toch doorgaan met onze werkzaamheden; we hebben immers niet veel meer nodig dan een stopcontact, een goede internetverbinding en Skype om te kunnen blijven doen wat we doen. Maar net zoals onze klanten voelen ook wij de spanningen die hangen rondom deze gekke periode.

Geschreven door Randi - Online Marketeer bij NC-websites

Ondernemers zijn innovatief in tijden als deze. Sommige bedrijven kunnen met kleine aanpassingen doorgaan met de normale bedrijfsvoering, zoals NC-Websites. Andere bedrijven kunnen hun werkzaamheden niet of nauwelijks voortzetten, bijvoorbeeld omdat thuiswerken niet mogelijk is en werknemers op eigen locatie misschien te veel risico lopen. En dan is er nog de categorie ondernemers die volop in hun flank worden geraakt; horecaondernemers en sportschooleigenaren moeten drastisch hun onderneming omgooien om nog te kunnen bedrijfsvoeren. De afgelopen week hebben we onze klanten hierbij zoveel mogelijk bijgestaan.

Zo ook bij 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans. Op zondag 15 maart kreeg hij te horen dat hij al zijn tien vestigingen per direct moest sluiten. Een regelrechte teleurstelling voor zijn klanten; voor onbepaalde tijd niet kunnen sporten is voor iedere fanatieke sporter een ramp. Het Fitnesscentrum biedt echter niet alleen de mogelijkheid om in alle centra te sporten, maar ook om op ieder moment van de dag op iedere locatie te kunnen sporten met het product Fitsnacks.TV. De volgende dag hebben we dit direct in werking gezet: we maakten een nieuwe landingspagina op zijn website aan met alle benodigde informatie voor zijn klanten, een formulier waarop klanten zich konden aanmelden voor een speciale code en zetten dit goed weg op zijn sociale media-kanalen. Dankzij de flexibiliteit van beide partijen konden we direct schakelen om de Corona-klap zo snel en zo goed mogelijk op te kunnen vangen.

Op die manier hebben we meerdere bedrijven kunnen helpen snel te schakelen. Een nieuwsbrief de deur uit voor onze klant Bakker Boven, omdat ook zij tijdelijk hun werkzaamheden niet op normale wijze kunnen uitvoeren. Een pakkende social media post voor Pizzeria Gepetto, om klanten te laten weten dat ze nog gewoon pizza’s kunnen ophalen bij hun vertrouwde pizzeria. Een nieuwe landingspagina voor restaurant Makedonia, met het speciale afhaalmenu prominent aanwezig. Een prominente melding op de hoofdpagina met een Corona-update voor Kinderopvang Kiwi en Uitvaartcentrum Oost-Groningen. Een duidelijke menuknop voor al het nieuws rondom Corona voor alle websites van de Tinten Groep.

Het Corona-virus heeft effect op ieder bedrijf. Voor bezoekers is het prettig om direct te kunnen zien wat de gevolgen op de bedrijfsvoering zijn. We zijn trots om een flexibele partner te zijn voor onze klanten. Ook al is onze open door policy tijdelijk niet van kracht, we werken met z’n allen – thuis of op kantoor – hard door om er aan het einde sterker uit te komen.

 

8 Inspirerende Verhalen over Oldambster ondernemers die online de Coronacrisis aanvechten

Plotseling was het daar. Corona trekt een spoor van ellende over de wereld. De volksgezondheid en het leven van heel veel mensen wordt hard getroffen, evenals de economie. Gesloten zaken, isolement en anderhalvemetersamenleving, je hebt er als ondernemer maar mee te dealen. Voor welvaart en welzijn van mensen, werkgelegenheid en economie op de lange termijn is het bedrijfsleven essentieel.

Lees het hele bericht

Verzilver NU je kans om bovenaan te staan in Google!

NC-websites is de 1e Google Partner uit de regio. Wist je dat we al ruim 8 jaar Google Partner zijn? We hebben vanuit onze samenwerking met Google een actie op poten gezet om onze klanten te ondersteunen met een kickstart in deze moeilijke tijden

Lees het hele bericht