Terug naar Blog
Whappie, de WhatsApp- en contactwidget voor op je website
  • 2358
29
jul

Whappie, de WhatsApp- en contactwidget voor op je website

NC-Websites biedt sinds kort Whappie, de WhatsApp- en contactwidget voor op je website. We vertellen onze klanten graag wat Whappie inhoudt en waarom we hier zo enthousiast over zijn!

Lees verder
Blog

Wil je je offerteaanvragen, bestellingen en de klanttevredenheid verhogen? Met de tool Whappie op je website zorg je in een handomdraai dat klanten gemakkelijk en snel contact met je kunnen opnemen via Whatsapp en e-mail. 

Wat is Whappie?

Whappie de goedkoopste, makkelijkste en compleet naar jouw eigen stijl te configureren WhatsApp & Contact Widget. Whappie is het opvallende icoontje rechtsonderin (ja, ook wij gebruiken Whappie), gekoppeld aan WhatsApp en nog veel meer! Met Whappie haal je makkelijk nieuwe klanten binnen. Om dit te bewijzen, krijg je de kans op de widget 14 dagen gratis uit te proberen.

Regel je Whappie via NC!

De krachten en NC-Websites en Whappie worden gebundeld! Whappie is gemakkelijk op jouw NC-Website te installeren en natuurlijk helpen we je hiermee. Daarnaast krijg je - als klant van NC-Websites - een mooie korting bij Whappie. 

Ja, ik wil Whappie gratis proberen!

Ga naar Whappie.nl

Lesley Wester

Webshop specialist

MEER WETEN?