Terug naar Blog
Gezocht: Stagiair Software developer MBO-4
  • 2353
06
jul

Gezocht: Stagiair Software developer MBO-4

Volg je de opleiding Software developer (MBO niveau 4) en ben je op zoek naar een leuke, leerzame stageplek? Tof, want dan zijn we een perfecte match! 

Lees verder
Websites

Wie zijn wij?

Wij zijn NC-Websites, aangenaam! Ons jonge en enthousiaste team van webdesigners, programmeurs, vormgevers en online marketeers werkt dagelijks voor ons brede, diverse portfolio van klanten. Met echt goede websites, maatwerk webapplicaties en online marketingcampagnes helpen we bedrijven uit de regio met online groeien. 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om mee te werken aan de groeiende vraag naar onze websites. Tijdens jouw stageperiode van een half jaar leren we je de fijne kneepjes van het vak. Aan het einde van je stageperiode weet je niet alleen hoe je een goede website kunt neerzetten, je kunt ook meedenken met je klant. Niet voor niets zouden we je het liefste ook na je stage opnemen in ons team!

We waarderen het extra wanneer je basiskennis van HTML, CSS, Javascript en PHP hebt, maar we vinden het vooral belangrijk dat je leergierig bent. 

Waarom kies je voor NC-Websites?

Je hebt natuurlijk volop keuze voor stageplekken. Daarom vertellen we je graag waarom je voor ons moet kiezen!

  1. We hebben een cool kantoor! Je werkt op een modern kantoor met flexplekken, verschillende werkruimtes en een goed gevulde bar tot je beschikking. 
  2. Ons team is megagezellig! Zo hebben we altijd een gezamenlijke lunch en hebben we iedere week een vrijdagmiddagborrel (biertjes natuurlijk inbegrepen). 
  3. We werken voor leuke bedrijven! Ons portfolio varieert gigantisch, van de kapper om de hoek tot miljoenenbedrijven met locaties door heel Europa. Die diversiteit maakt het werk ontzettend leuk.
  4. Je hebt volop vrijheid om jezelf te ontplooien. Je leert zelfstandig te werken, contact met klanten te onderhouden. Zo doe je echte praktijkervaring op. Natuurlijk staan we je altijd bij met goede begeleiding.
  5. Je hebt doorgroeimogelijkheden. Bevalt je stage over en weer? Dan willen we je natuurlijk graag houden! 

Handig om te weten

Crebonummer: 25604 
Leerweg: bol
Stageduur: 6 maanden
Beschikbaarheid: Beschikbaar
Contactpersoon: Sander van der Veen (sander@nc-websites.nl)

Een impressie van ons gezellige kantoor

Sander van der Veen

Planner / Full stack developer

MEER WETEN?