Terug naar Blog
Een geslaagde online NC-Training: "Maak van je website een succes"
  • 1218
09
apr

Een geslaagde online NC-Training: "Maak van je website een succes"

Twee enthousiaste presentatoren, drie vliegensvlugge moderators en een gigantisch gezellige groep deelnemers: de eerste online NC-training is ontzettend geslaagd.

Lees verder
NC-Inside

Altijd een feestje

Normaal gesproken maken we altijd een feestje van onze trainingen. Onder het genot van een hapje en een drankje leren we onze nieuwe klanten dan de fijne kneepjes van ons CMS en geven we tips om de nieuwe website beter zichtbaar te maken. Zo behandelen we diverse vormen van online marketing, zoals het gebruik van social media, adverteren en SEO.

Onder de huidige omstandigheden waren we genoodzaakt om de training online te geven, maar dat mocht de pret niet drukken; met een flesje wijn en wat borrelhapjes hebben we geprobeerd om toch de "full experience" te bieden. Met onze twee enthousiaste presentatoren Lennart en Dennis werden alle onderwerpen uitgebreid behandeld. Tijdens de presentatie werd er door de deelnemers veel gebruik gemaakt van de chatbox, waarin ook collega's Sander, Levi en Randi zich mengden om vragen te beantwoorden en mee te grappen; de sfeer was geweldig.

We willen onze fantastische groep deelnemers hartelijk bedanken voor de interesse, input tijdens de training en enthousiaste reacties. We hebben nu alweer zin in onze volgende (online) training!

 

Lennart van der Zwan

Eigenaar

MEER WETEN?