Terug naar Blog
Medewerker in beeld: front-end developer Steven
  • 1328
17
jan

Medewerker in beeld: front-end developer Steven

Onze front-end developer Steven Sonneveldt heeft inmiddels een flinke geschiedenis bij NC. Na een korte periode bij NC-Websites verhuisde hij terug naar zijn geboorteplaats Nijmegen. Steven miste NC echter zo, dat hij besloot weer naar het noorden te verhuizen! Lees het leuke verhaal over zijn werk bij NC-Websites!

Lees verder
NC-Inside

Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Ik heb in het verleden part-time bij NC gewerkt, toen we nog boven Makedonia op het kantoortje zaten. Ik ben een jaar of 8 geleden weer terug naar Nijmegen verhuisd, waar ik ook geboren ben. Het ging toch weer enorm kriebelen om terug naar het noorden te komen, aangezien ik hier nog steeds veel vrienden had. En NC had toevallig een vacature open voor een front-end developer.

Wat doe je bij NC-websites?

Ik werk als front-end developer bij NC. Ik maak vanuit een statische vormgeving een werkend interactief product. Dus ik vorm min of meer de link tussen vormgeving en back-end developers. Verder onderhoud ik communicatie met de klanten van mijn projecten om zo tot een top eindproduct te komen.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

In de ochtend draai ik helpdesk (mail/telefonisch) en in de middag ben ik met mijn projecten bezig.

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Je hebt veel vrijheid en vertrouwen, wat het werk nog leuker maakt. Je bent betrokken van het begin tot het einde van je projecten. 

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Voetballen, Hardlopen, Gamen

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Ergens waar ik niet in de buurt van luidruchtige toetsenborden zit!! Maar wij hebben tegenwoordig flexibele werkplekken, dus het maakt mij niet uit waar ik zit. Ik zoek over het algemeen altijd wel een plek in de buurt bij Sander of Levi.

Steven Sonneveldt

Full stack developer

MEER WETEN?