Terug naar Blog
Medewerker in beeld: een dag in het leven van Lennart
  • 1375
15
okt

Medewerker in beeld: een dag in het leven van Lennart

Onze collega Lennart richtte inmiddels 14 jaar geleden NC-websites op. Lennart is vaak het aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten en houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van onze websites en het dagelijks reilen en zeilen van NC. Nieuwgierig naar zijn werkdag? Lees dan gauw verder!

Lees verder
NC-Inside

Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Ik mag me de oprichter noemen van NC… Wat staat voor Nightcity. Benieuwd naar dat verhaal? Lees de verdieping op mijn profiel!

Wat doe je bij NC-websites?

Advies geven aan ondernemers hoe hun business online in te regelen. Vaak resulteert dat in een offerte, verkoop en uiteindelijk een opdracht die ik, samen met mijn team, mag gaan uitvoeren.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Mijn werkdag begint, als het even kan en mijn vrouw de kinderen naar school brengt, het liefste zo vroeg mogelijk. Dan ben ik fris, fit en scherp. Dan kan ik veel werk verzetten en is mijn creativiteit op zijn best. Ik heb veel afspraken per week. Waar ik jaren geleden vaak 4 a 5 afspraken per dag had ingepland probeer ik nu maximaal 2 afspraken in te plannen. Zo hou ik tijd over voor grapjes met m'n collega’s en klanten, heb ik meer aandacht voor de klussen en voel ik 's avonds ook veel beter. 

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Ik ben nog geen dag met tegenzin naar mijn bedrijf gegaan. Natuurlijk er zijn soms rotdagen, maar ook deze vliegen voorbij en uiteindelijk sluit ik elke week af met een goed gevoel. Het team, de klussen, de sfeer. Maar het allergaafste is dat je met elkaar alles kan proberen. Ik stimuleer mezelf en mijn collega’s om ook zelf het gewoon te proberen. Gave ideëen die soms niet eens het licht zien, maar wel een hoop plezier en leerpunten hebben opgeleverd…. Ik hou ervan! En natuurlijk, vaak zit er ook een idee tussen dat goed aanslaat en waar we weer een hoop zakelijke response op krijgen. 

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Zo… heb je even… Een aantal jaar geleden zou ik zeggen: Werken…. Tegenwoordig is het naast m'n werk ook nog veel meer. Ik heb een superlieve vrouw met wie ik samen Crossfit, tapas eet en met veel toewijding 3 prachtige kids opvoed. Daarnaast reis ik, als het even kan, graag de wereld over. Met mijn gezin, met mijn broer, mijn vader en andere vrienden. Ik ben afgelopen jaren penningmeester van de Ronde Tafel 41 Winschoten geweest en heb dit ook met veel plezier gedaan. Op woensdagavond ben ik te vinden op een grasveld in Assen, waar ik met een hechte club elke week een ruige Sessie “Bootcamp” doe. O, en ik heb net een volkstuin toegewezen gekregen, dus vanaf deze zomer zal ik een aantal avonden in de week verse groenten kweken en natuurlijk bereiden, want koken is ook één van mijn hobby’s.

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Dat was de pingpong tafel, maar die is kapot… Ik had gevraagd aan collega’s om een nieuwe te zoeken… Ik wacht op antwoord.

Lennart van der Zwan

Eigenaar

MEER WETEN?