Terug naar Blog
Medewerker in beeld: een dag in het leven van Jonathan
  • 1201
30
apr

Medewerker in beeld: een dag in het leven van Jonathan

Jonathan werkt al bijna 10 jaar bij NC-websites als programmeur. Vandaag vertelt hij meer over zijn leuke werk bij NC!

Lees verder
NC-Inside

Hoe ben je bij NC terechtgekomen en hoe lang werk je er?

Ik ben in 2011 als stagiair applicatieontwikkelaar (programmeur) bij NC-Websites terecht gekomen, en na een half jaar stage naast mijn opleiding part-time blijven werken... en sindsdien ben ik eigenlijk niet meer weg te slaan hier!

Wat doe je bij NC-websites?

Als programmeur ben je voornamelijk aan het werk "achter de schermen". Eigenlijk hou ik mij dus dagelijks bezig met het technisch ondersteunen van collega's, het onderhouden van het CMS (beheersysteem waarin onze websites aangepast kunnen worden) en realiseren van maatwerkoplossingen: denk hierbij aan het koppelen van webshops aan kassasystemen, het kunnen importeren van grootschalige bestanden of zelfs het koppelen van een extern klantenbestand aan fysieke toegangsdeuren op locatie. Ook bouwen we wel eens inschrijfsystemen op maat, en soms zelfs een volledig intranet... kortom: bijna alles waar vraag naar is!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Zo is geen enkele dag dan ook hetzelfde! Elke opdracht is immers anders en heeft zijn eigen uitdagingen.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd mag ik graag buiten zijn, van tuinieren tot aan motorrijden of karpervissen. Zo ziet deze ICT-er toch nog een beetje zonlicht 

Wat maakt jouw werk bij NC-websites zo leuk?

Het werk bij NC-Websites is gewoon heel divers, en het leuke is dat je ook zelf het klantencontact hebt (korte lijntjes, waardoor je al vrij vlot zelf met de klant aan tafel zit en een project van begin tot eind aanpakt). Elke case is dan ook weer anders en heeft zijn eigen uitdagingen: zo raak je nooit verveeld!

Wat is je favoriete plek op kantoor?

Mijn favoriete plek op kantoor is toch wel het magazijn... daar staat een voetbaltafel namelijk

Jonathan Bisschop

Programmeur

MEER WETEN?