Terug naar Blog
Een bouwpakket, maar dan voor in je keuken
  • 2637
21
okt

Een bouwpakket, maar dan voor in je keuken

Dit is Daan, eigenaar bij Restaurant Bij de Molen. De coronacrisis vergt veel creativiteit van alle horecaondernemers, maar heeft wel een hele innovatieve oplossing voor zijn restaurant. Lees gauw verder!

Lees verder
Case

Restaurant op het platteland

Daan is eigenaar bij Restaurant Bij de Molen in Ten Post. Waar andere horecaondernemers de oplossing vinden in het afhalen, is dat volgens Daan geen ideale oplossing voor zijn restaurant: “Omdat wij met onze vestiging op het platteland zijn gevestigd, zagen wij eerder geen slimme manier om onze gerechten met de kwaliteit waar wij voor staan  met de juiste temperatuur te serveren aan de keukentafel bij onze gasten thuis. Wat we niet wilden is dat de soep al lauw is en je hoofdgerecht koud zodra je gaat dineren, hier staan wij niet achter.”

Een nieuw concept: doe-het-zelf

Er werd een nieuw concept bedacht door de creatieve eigenaar. Met verse ingrediënten, voorbereid door de koks, kunnen klanten thuis in de keuken aan de slag met de gerechten van Restaurant Bij de Molen. Zo kunnen klanten blijven genieten van het heerlijke menu. Voor deze bijzondere lancering ging OOG TV bij Restaurant Bij de Molen langs voor opnames.

Benieuwd? Neem een kijkje in zijn nieuwe webshop gevuld met fijne gerechten!

Ben jij vanavond de chef?

Vliegensvlug een webshop

Dit concept moest natuurlijk zo snel mogelijk de lucht in. Omdat de ingrediënten online besteld moeten kunnen worden, werd het onze taak om binnen één dag een webshop te bouwen die Daan helemaal naar wens was. We ontwikkelden een systeem voor horecaondernemers zonder fee-kosten over de transactie én zonder moeilijke systemen.

Sander van der Veen

Planner / Full stack developer

MEER WETEN?