Terug naar Blog
Intern volgsysteem 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans
  • 783
29
jun

Intern volgsysteem 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans

Voor 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans bouwden we een intern volgsysteem. Hiermee kunnen nieuwe leden gemakkelijk worden gemanaged, zodat ze alle belangrijke intakes krijgen en informatie ontvangen.

Lees verder
Case

Over 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans

Met inmiddels 15 sportlocaties en enkele tienduizenden leden, ontstond er bij 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans behoefte aan een systeem waarmee nieuwe leden gemakkelijk kunnen worden gemanaged. Met een intern volgsysteem wordt duidelijk geregistreerd in welke fase een lid zich bevindt en welke acties er moeten worden ondernomen. Zo kan er worden gegarandeerd dat ieder nieuw lid dezelfde belangrijke informatie en intakes krijgt.

Bekijk de website van Ron Haans

Handige extra's

Het bouwen van dit systeem was voor programmeur Jonathan een leuke uitdaging. Hij heeft onder andere een uitnodigingsmodule ingebouwd, waarmee leden kunnen worden uitgenodigd voor een sportintake. Een clubmanager kan een datum voorstellen, die vervolgens in een gestandaardiseerd mailtje naar het lid wordt verstuurd. Afhankelijk van het account waarmee de clubmanager is ingelogd worden zijn eigen gegevens aan de handtekening toegevoegd. Zo krijgt het lid altijd een e-mail van zijn eigen contactpersoon. Het lid kan dan de uitnodiging accepteren, weigeren of een andere datum voorstellen. 

Automatisch ledenbestand

Nieuwe leden van Ron Haans worden automatisch in het systeem gezet, wanneer ze zich via de website aanmelden. Door deze automatische koppeling hoeven er geen gegevens handmatig worden overgenomen. Een clubmanager kan daarentegen wel notities toevoegen.

Alles in eigen beheer

Het systeem is zo gebouwd, dat alles in eigen beheer kan worden aangepast. Standaardmailtjes, workflows en locaties kunnen door de beheerders van het systeem zelf worden toegevoegd. 

 

Jonathan Bisschop

Programmeur

MEER WETEN?