Terug naar Blog
  • 1330
10
mrt

Mikey's Kip: overal aanwezig, ook online

"Wat moet een marktkoopman nou met een website?". Die vraag schiet misschien door je hoofd wanneer je de website van Mikey's Kip ziet. Maar deze jonge ondernemer had het heel goed door: hij wil graag overal goed staan en gezien worden, niet alleen op de markt, maar ook online.

Lees verder
Case

Alles in één keer goed

Al 10 jaar zit Mike Jenniges in het vak van poelier. Toen hij 2 jaar geleden voor zichzelf begon had hij het goed voor de bril: hij wilde overal herkend worden. Met een professioneel logo en goede branding timmert hij in Groningen en Drenthe flink aan de weg. Toen het tijd was voor een professionele website, stond hij er hetzelfde in: het design en de bouw van de website, de teksten en foto's, alles moest in één keer goed. "Ik vind dat je dat soort dingen aan de experts moet overlaten", vertelt Mike na de oplevering van zijn nieuwe site. 

Bekijk de kakelverse website van Mikey's Kip

Een ontzettend leuk project

Mike is tevreden over zijn nieuwe website. "Ik heb alles als zeer prettig ervaren. Ik heb nergens omkijken naar gehad, alles werd voor me geregeld. Ik moest wat gegevens invullen en enkele telefoontjes plegen, waaronder natuurlijk met de tekstschrijver. Alles is in korte tijd geregeld en ik werd volledig ontzorgd. Daarnaast is het eindresultaat goed gelukt, we zijn blij met de website en hebben er veel positieve reacties over ontvangen." Ook webbouwer Levi blikt terug op een leuke tijd. Hij vertelt: "Alles klopte gewoon. De stijl was leuk, het materiaal was top en het contact met Mike liep vlotjes. We hadden duidelijk voor ogen welke feeling we wilden overbrengen en dat is goed gelukt. Als webbouwer kon ik daar goed mijn 'ei' in kwijt ". 

Overal aanwezig, ook online

Als marktkoopman is Mike samen met zijn team aanwezig in Noord-Nederland. Zo staat hij wekelijks met zijn kraam in Groningen, Norg, Gieten, Scheemda, Marum, Emmen, Winschoten en Stadskanaal. Maar ook online zorgt hij dat hij goed zichtbaar is. "Als we een aanbieding hebben of als we met iets leuks bezig zijn, dan plaats ik regelmatig iets op social media."

Lesley Wester

Webshop specialist

MEER WETEN?