Terug naar Blog
Alles onder 1 dak voor Bouwservice Harrie Wilts
  • 807
18
jan

Alles onder 1 dak voor Bouwservice Harrie Wilts

Voor Bouwservice Harrie Wilts mochten we met het hele team aan de gang. Harrie liet door NC-Websites een gloednieuwe website bouwen met prachtige nieuwe foto's en tekstwerk. Daarnaast pakten we ook alle social media kanalen aan. Bij NC-Websites vind je echt alles onder één dak.

Lees verder
Case

Een supersnelle, stoere maatwerk website

Bouwservice Harrie Wilts is specialist in nieuwbouw op maat. Het bedrijf bouwt echt droomwoningen, dus goede foto's waren een must; daarom koos Harrie voor foto's van onze eigen fotograaf Egbert. Ook tekstwerk werd door NC-Websites verzorgd, waarbij SEO-vriendelijke teksten werden geschreven voor alle verschillende pagina's van de website. Webbouwer Rik kijkt tevreden terug naar zijn project met Harrie:

"De communicatie met Harrie en zijn vrouw was top. Harrie reageerde steeds heel snel, ondanks dat hij het altijd ontzettend druk had. Het was een leuke website om te bouwen."

De website heeft een aparte projectenpagina met onze oplossing Projecten 'Easy Edition'. Zo heeft Harrie een plek op zijn website waar hij zijn prachtige woningen, maar ook verbouw- of renovatieprojecten, overzichtelijk kan weergeven. Zo zorgt hij er niet alleen voor dat de website up-to-date blijft, maar ook dat de website beter vindbaar wordt. De website is ten slotte gebouwd in ons supersnelle NC-CMS2

Bekijk direct de nieuwe website

Naast de website ook social media kanalen goed voor elkaar

Harrie wilde het direct goed aanpakken. Daarom liet hij door NC-Websites niet alleen de website, maar ook de verschillende social media kanalen direct goed inregelen. Zo maakten we een nieuwe Facebookpagina, een Instagramprofiel en een LinkedIn-pagina voor Harrie aan, die in 1 lijn liggen met de website. Ook zorgden we voor een goede basis van de social media berichten, met een gepersonaliseerd Canva-account. Hiermee maakt hij gemakkelijk zelf een social media bericht, die altijd bij de stijl van de website past. De komende tijd blijft NC-Websites Bouwservice Harrie Wilts ondersteunen op het gebied van social media.

"Een prettige samenwerking met NC-Websites"

Ook Harrie heeft de bouw van zijn website als heel prettig ervaren. "NC-Websites is een leuk, jong team. De bouw van de website ging heel snel en alles zag er heel mooi en professioneel uit. De prijs/kwaliteit-verhouding is daarin prima. De communicatie met Rik was 100%, ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens de bouw. Al met al was het een prettige samenwerking".

Rik Doddema

Webdesigner

MEER WETEN?