Terug naar Blog
Ap Keizer: Lightspeed shop gekoppeld aan Exact Online
  • 991
25
jan

Ap Keizer: Lightspeed shop gekoppeld aan Exact Online

Voor Ap Keizer Reinigingstechnieken B.V. bouwden we een maatwerkoplossing, waarbij de Lightspeed webshop heen en weer communiceert met de voorraadbeheer software.

Lees verder
Case

Over Ap Keizer Reinigingstechnieken B.V.

Ap Keizer levert alles op het gebied van schoonmaken: schoonmaakproducten, reinigingsmachines, dispensers, afvalsystemen en meer. Duurzaamheid en een positieve impact op maatschappij en milieu staan hierbij centraal. Eerder had de groothandel al een webshop van NC-Websites, maar het werd tijd voor iets moderners én iets slimmers. Want hoewel de oude webshop al wel eens gekoppeld was geweest aan Exact Online, was dit de laatste jaren niet meer het geval. Aan NC-Websites de uitdaging om een nieuw bestelportaal in Lightspeed te bouwen, maar mét een koppeling met het voorraadbeheer.

Bekijk het nieuwe bestelportaal van Ap Keizer

Bestelportaal gekoppeld aan Exact Online

Een klant kan in het bestelportaal inloggen om gemakkelijk een bestelling door te geven. Deze order wordt direct naar de voorraadbeheer software, Exact Online, gecommuniceerd. De shop communiceert niet via één weg naar Exact Online; ook andersom wordt product- en klantinformatie vanuit de software naar de webshop opgehaald. Webbouwer Levi en programmeur Jonathan van NC-Websites werkten hier samen aan om dit project tot een succes te brengen. 

Optimalisatie van de bestelprocessen

Tijdens het project heeft NC-Websites Ap Keizer geadviseerd om gebruik te maken van de diensten van InControl Business Solutions uit Stadskanaal, ook klant bij NC-Websites. InControl heeft daartoe de voorraad- en bestelprocessen binnen Exact Online voor Ap Keizer geoptimaliseerd. 

Jonathan Bisschop

Programmeur

MEER WETEN?