Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Goed webdesign voor een strakke prijs

NC-Websites levert websites op maat. Wij bieden u een aantrekkelijk vormgegeven en gebruiksvriendelijke website met alle tools die u nodig heeft om een succesvolle website te hebben. 

Van idee naar een winstgevende website

NC Websites beschikt over een team enthousiaste, kundige en gedreven vakmensen, elk van hen specialist op zijn eigen vakgebied. Terwijl onze programmeur uw website zo inricht dat hij alle functies biedt die u wenst, schrijft onze tekstschrijver de meest pakkende teksten om uw klanten aan te zetten tot actie. Onze designer zorgt voor de uitstraling die past bij uw bedrijf, helemaal in lijn met uw huisstijl, terwijl onze SEO copywriter en Google marketeer ervoor zorgen dat uw website goed te indexeren is door Google. U bent zelf betrokken bij het proces en kunt online meekijken met de bouw van uw nieuwe website. 

 

Beheer uw eigen website met het NC-Websites CMS.

Nieuwe tekst, foto’s of video? Met het door ons ontworpen Content Management Systeem (CMS) plaatst u het zelf, snel en eenvoudig. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat uw website altijd up-to-date is. U kunt er ook voor kiezen om het beheer van de site uit te besteden bij ons. Bekijk onderstaande video over ons CMS. 

 

Website optimalisatie


Het ontwikkelen van een website is een voortdurend proces. NC-Websites begeleid u in het optimaliseren van uw website. Samen met onze marketeer beoordelen wij de resultaten van uw website; Zo analyseren wij het klikgedrag van uw bezoekers op basis van de statistieken en geven wij u aan de hand daarvan tips en trucs voor de optimalisatie van uw website.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw website verder te optimaliseren, in gebruik en vindbaarheid.
- SEO optimalisatie: verhoog de ranking in zoekmachines.
- Online adverteren: bereik het juiste publiek, op het juiste moment.
- Online nieuwsbrieven: Blijf in het zicht van uw (potentiële) klanten.
- Webshop: Maak uw website winstgevend met online verkopen.
- Social media: koppel uw website om meer publiek te bereiken en interactie te creëren. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie:

+31 (0) 597 87 00 37
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Inspiratie:

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

Lees meer

Nieuwe website InControl - NC-websites

Lees meer

Nieuwe website Jonas Lindenhoff – NC-websites

Lees meer

Meertalige website voor Hoza, maatwerk tot in detail

Lees meer