NC-Websites: jouw betrouwbare online partner in Haren

Mooie website laten bouwen in Haren

Zoek je een webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites voor bedrijven zoals die van jou? Een mooie website met een professioneel design, prachtige foto’s en maatwerk teksten? Wij zijn NC-Websites, full-service webbouwer. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we techniek, design, content en online marketing samen inzetten om voor jouw bedrijf in Haren dé online oplossing te bouwen.

Websites en online marketing

Wij bouwen – naast websites – ook online marketing campagnes. Dat is waar onze kracht ligt. Op ons kantoor werken webdesigners, programmeurs, vormgevers en online marketeers nauw samen om jouw online doelen te behalen.

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

De voordelen van NC-websites in Haren:

  • specialist in websites en online marketing
  • officieel Google Partner
  • eenvoudig te beheren NC-CMS
  • professioneel webdesign in Bellingwolde
  • webdesign en online marketing onder één dak
Van Lent Timmer- & Tegelwerken
geplaatst op: 04-03-2015 11:30
Na een duidelijke en prettige presentatie over websites van NC-Website op een bijeenkomst hoefde ik niet lang na te denken en heb na die tijd meteen een afspraak gemaakt met Lennart om voor mij een nieuwe website te bouwen. Na een kort bezoek en alles te hebben besproken over hoe en wat zijn ze aan de slag gegaan met mijn site. Nadat ze de opzet klaar hadden zijn er nog een paar kleine aanpassingen gedaan wat uiteindelijk voor mij de juiste heeft website heeft gebracht. Hij is geworden hoe ik het wou en het me ook had voorgesteld! 1 van de mooie dingen van mijn nieuwe website is, het eigen beheer hiervan. Na een korte uitleg en een handleiding over het beheren van mijn site is het beheren hiervan wel heel makkelijk geworden. NC-Websites is een zeer professioneel websitebouwer en de samenwerking met hun is ook zeer prettig!! Ik ben uiterst tevreden over alles wat ze hebben gedaan en voor iedereen die een goede website wil, zal ik NC-Websites zeker aanraden!
Bekijk alle recensies

Webdesign in Haren:

BMW Vriesendijk, Martinistad & Dijker - VMD Groep

Arbo Fire Support

Klimaatgroep Holland

Makkelijk te beheren, responsive en goed vindbaar

We hechten ontzettend veel waarde aan de responsiviteit, vindbaarheid en beheerbaarheid van jouw website. Om die reden zorgen we altijd voor een optimale webervaring op alle apparaten en maken we je website vindbaar in Google. En doordat jouw website standaard wordt geleverd met ons NC-CMS, kun je zelf gemakkelijk je website beheren: je voegt zelf nieuwe pagina’s, teksten, afbeeldingen, video’s, nieuwsberichten en formulieren toe.

Maatwerk webdesign voor meer conversies

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van conversiegerichte websites. We hebben belangstelling voor jouw persoonlijke en zakelijke wensen, maar ook voor de online doelen die je met je website wilt behalen. We houden bijvoorbeeld rekening met contactformulieren, offerteformulieren en andere duidelijke call-to-actionknoppen op strategische plekken. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw website écht scoort.

De kosten van webdesign in Haren

In ons portfolio vind je meer dan 1.000 websites. De bedrijven uit dat portfolio komen uit allerlei verschillende branches en hebben uiteenlopende doelstellingen. Wat een website in Haren kost, is onder andere van die factoren afhankelijk; Voor kleine ondernemers en zzp’ers hebben we een mooi concept: ‘de website in 1 dag’. Zoals de naam al aangeeft, bouwen we zo’n website in één dag; daarom is dit een zeer betaalbare website. Wil je juist een website waarmee jij je product of dienst goed kunt wegzetten, nieuwe leads kunt genereren of de merkbeleving mee versterkt? Dan is een Website Plus, Website Extra of Website All-In misschien iets voor jou. Meer informatie over onze website pakketten, vind je inonze prijslijst .

Zoek je juist een goede maatwerkoplossing? Dan ben je bij NC ook aan het juiste adres.

Download de prijslijst Vraag een offerte aan

Een greep uit onze tevreden klanten uit Haren:

Misschien ook interessant: