Opmaat gemaakt online systeem of shop?

Flexibel maatwerk is de standaard bij NC-websites. Wij kunnen alles maken wat u wenst.

Het bouwen van webapplicaties & webshops

Ons team professionele developers programmeert op basis van ons eigen CMS, voor 100% stabiliteit, snelheid en veiligheid van uw unieke website. Zo ontwikkelen wij oplossingen op maat op basis van uw wensen. Onze technische team bestaat uit backend developers (programmeurs), vormgevers en uiteraard webbouwers. Als het technische team klaar is met het project dan kunt u beroep doen op onze online marketeers, NC-websites is de eerste Google Partner uit Oost-Groningen.

NCCMS


de eerste stap voor uw website

Eenvoudig beheer van uw website via ons unieke NC-CMS. Ons CMS is de basis van elke site en helpt u bij eenvoudig en doeltreffend beheer van uw site.

Design

 Veruit de meeste online sales vinden plaats via de smartphone. Dankzij onze Google Mobile Sites certificering kennen wij alle ins en outs van de gebruikerservaring op de smartphone. Deze kennis vertalen wij in een design dat is toegespitst op mobile sales. Daarmee gaan wij een flinke stap verder dan standaard responsive websites: wij weten hoe we een webshop vorm moeten geven voor gebruik op smartphones.

Techniek

 Speciaal voor webshops bieden wij maatwerk oplossingen voor webshops. Zo programmeert ons team professionele developers op maat koppelingen aan bestaande API’s en productfeeds. Voor maximale sales en minimale bouncing bieden wij oplossingen met de focus op 100% stabiliteit, snelheid en veiligheid. En bij vragen of problemen krijgt u ondersteuning van onze technische helpdesk, die bestaat uit de programmeurs die uw webshop hebben gebouwd. Zij weten precies waarover ze praten.

Foto's & teksten

 Desgewenst ondersteunen wij u bij de inhoud van uw webshop. Zo kunt u bij ons advies en begeleiding krijgen over goede productfotografie. Voor het schrijven van goede SEO productbeschrijvingen bieden wij de mogelijkheden van persoonlijke begeleiding, tekstondersteuning of tekstredactie.

Online marketing

 Als erkend Google Partner ontwikkelen wij binnen uw webshops productfeeds voor toonaangevende e-commercepartijen. Via de ultieme feed managementtool Channable sturen wij uw producten door naar meer dan duizend vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, zoals Google Shopping, bol.com, Google AdWords, Amazon en Beslist.nl

Hosting

 Speciaal voor webshops bieden wij hosting voor grote hoeveelheden dataverkeer. Deze servers zijn expliciet ingericht voor stabiliteit en snelheid bij grote hoeveelheden verkopen en transacties. De veiligheid wordt hierbij gegarandeerd door onder meer SSL (https://). Bovendien beschikken wij in eigen huis over een proactieve helpdesk die uw upline garandeert. 

Sander
Webdesigner
Levi
Webdesigner
Steven
Webdesigner
Jonathan
Programmeur
Lennart
Verkoop
Jan Johan
SEO Tekstschrijver
Dennis
Marketing en communicatie
Ali
Voor de gezellige gesprekken
Yvonne
Grafische vormgeving & SEO Optimalisatie

Voor wie hebben wij al een website gebouwd?

 Wilt u ook een complete en goedwerkende webshop?

Vrijblijvend informatie aanvragen 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!