Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor ú werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Vernieuwen website SOOOG

Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG) kreeg een nieuw logo en nieuwe huisstijl. In navolging daarvan liet de stichting ook haar website vernieuwen. De site, die ook al werd gebouwd door NC-websites, kreeg een frisse uitstraling, diverse extra functionaliteiten en is nu aanzienlijk gebruiksvriendelijker.

Kindvriendelijke uitstraling

De kleurrijke huisstijl, het logo en de vernieuwde website geven SOOOG een kindvriendelijke en dynamische uitstraling. De moderne site sluit qua sfeer naadloos aan op het werk van de stichting. Ook de indeling van de pagina’s ziet er toegankelijker uit, onder meer dankzij het gebruik van meer foto’s. 

Inhoud vernieuwde website

Naast de vorm werd ook de inhoud van de SOOOG-website ingrijpend vernieuwd. Zo kreeg elke aangesloten school een eigen infopagina en hebben wij Google Streetview per school toegevoegd. Er staat een Google Maps overzichtskaart op de site met daarop alle aangesloten scholen. Elke pin op deze kaart linkt door naar de informatiepagina van de betreffende school. Verder is er meer aandacht voor nieuws op de site, waarbij bezoekers de informatie die zij zoeken snel en goed kunnen vinden.

Responsive website

Qua techniek was een van de meest ingrijpende verbeteringen dat SOOOG nu beschikt over een volledig responsive website. De site is gebouwd voor gebruik op alle mobiele apparaten, van smartphone of tablet tot PC of laptop. Hoe groot of klein een scherm ook is, de SOOOG-website ziet er representatief uit en is eenvoudig te gebruiken. 

Content Management Systeem (CMS)

De samenwerking tussen NC-websites en SOOOG bij de revisie van de website was actief en betrokken. De webmasters van de educatieve stichting blijven net als voorheen zelf de content – tekst en foto’s – bijhouden. Het bestaande Content Management Systeem was inmiddels een aantal jaren oud en wat verouderd. Ook het CMS hebben wij daarom vernieuwd. Hiermee is de SOOOG-website ook voor de webmasters aanzienlijk klantvriendelijker. 

Klanttevredenheid website

SOOOG is al vele jaren trouw klant bij NC-websites. De samenwerking verliep ook nu weer soepel en prettig. De mensen van SOOOG zijn ingenomen met hun nieuwe website: een grote stap vooruit naar een website die weer helemaal up-to-date is.

Meer zien?

Bekijk ons portfolio