Verbeter je online zichtbaarheid met social media

Social media campagnes

Wil je je bedrijf, campagne, vacature of aanbieding goed wegzetten bij je doelgroep? Kies dan voor een social media campagne van NC-Websites. We zorgen ervoor dat je zichtbaar bent op de juiste kanalen, bij de juiste doelgroep en met een doeltreffende tekst en media.

Adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn

Afhankelijk van je doelgroep, je producten of diensten en je boodschap zetten we een campagne klaar op Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Hierbij houden we rekening met jouw doelstellingen voor de campagne: wil je je zichtbaarheid verhogen en bijvoorbeeld je bedrijf, een product of een dienst goed onder de aandacht brengen? Of wil je zoveel mogelijk conversies op je website genereren? Wij zorgen voor de juiste instellingen, afbeeldingen en/of video's, teksten en CTA's.

Als webbouwer van jouw website kunnen we natuurlijk ook zorgen voor een knaller landingspagina voor de campagne. Aan het einde van de campagne ontvang je van ons de resultaten in een overzichtelijk document. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom kies je voor Social media campagnes van NC-Websites?

 • Je bereikt een groot publiek en word zichtbaar op populaire social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn
 • Adverteer gericht op je doelgroep met de juiste boodschap
 • Je ontvang een duidelijk rapport met de behaalde resultaten
Dennie Jager
geplaatst op: 12-09-2022 17:20
Had totaal niet verwacht om zo goed geholpen te worden. Ik had een krappe deadline van 2 weken om mijn bedrijfswebsite klaar te hebben, i.v.m. een evenement. Ondanks de krappe deadline heeft NC-Website zijn uiterste best gedaan om dit te realisereren. Dit met de hoge kwaliteit die je kan verwachten van NC-websites. Ik ben daarom zeer tevreden met de vlotte en fijne samenwerking en natuurlijk mijn uiteindelijke bedrijfswebsite. Daarom beveel ik NC-Website aan iedereen aan!
Bekijk alle recensies

 Online Marketing PRO

Met een Online Marketing PRO pakket krijg je een volledig marketingplan op maat. We gaan met je om tafel om uitgebreid jouw doelen en visie te bespreken. Afhankelijk van je doelen, stellen we een gepersonaliseerd marketingplan met SEO, SEA, e-mailmarketing en social mediamarketing en meer.

vanaf €500 (excl. BTW) per maand

 

Word een Online Marketing PRO

Facebook / Instagram campagne

Ons team van online marketeers en vormgevers gaat voor je aan de slag om een goede social media campagne voor je neer te zetten op Facebook en/of Instagram. Niet alleen in het nieuwsoverzicht, maar ook in de story en op andere plekken!

 • Altijd een concept ter goedkeuring
 • Beeldmateriaal door onze vormgevers ontworpen
 • Pakkende teksten, goede CTA's en de juiste landingspagina's
 • Heldere rapportages van de resultaten

vanaf €268,50 (excl. BTW)

Ja, ik wil beter zichtbaar zijn!

 

LinkedIn campagne

Je LinkedIn campagne wordt helemaal op jouw doelgroep afgestemd. We denken met je mee van A-Z en bepalen samen jouw doelstellingen, doelgroep, media, teksten en CTA's.

 • Altijd een concept ter goedkeuring
 • Beeldmateriaal door onze vormgevers ontworpen
 • Pakkende teksten, goede CTA's en de juiste landingspagina's
 • Heldere rapportages van de resultaten

vanaf €268,50 (excl. BTW)

Ja, dit wil ik ook!

Doelstelling van je campagne

Voordat we beginnen met het opstarten van een social media campagne, willen we graag weten welk doel je campagne heeft. Wil je bijvoorbeeld je naamsbekendheid verhogen? Bezoekers naar je website trekken, zodat je meer conversies kunt genereren? Meer volgers op je social media kanaal? Bij het opzetten van de campagne houden we rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen.

De doelgroep van je social media campagne

Wie wil je bereiken met je campagne? Met social media campagnes kun je heel gericht je doelgroep targeten, bijvoorbeeld op basis van demografische kenmerken (zoals leeftijd en geslacht), locatie, interesses, werk en meer! Daarom bepalen we samen wie jouw doelgroep is, zodat we de campagne aan de juiste mensen laten zien.

Het sociale medium van je campagne

Welk kanaal gaan we inzetten voor je social media campagne? Is je doelgroep zakelijk of ben je op zoek naar personeel? Dan is LinkedIn misschien wel de juiste plek om je campagne te laten zien. Bestaat je doelgroep juist uit consumenten? Dan is het misschien verstandiger om de campagne op kanalen zoals Facebook en/of Instagram te laten zien. We gaan samen aan de slag om te bepalen welk kanaal het meest geschikt is voor jouw doelgroep.

De inhoud van je social media campagne

Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag met sterke inhoud voor jouw nieuwe campagne. Onze online marketing expert gaat samen met de grafisch vormgever aan de slag om een aantrekkelijke afbeelding, geanimeerde afbeelding of video te ontwerpen. Afhankelijk van het type campagne (afbeelding, video, caroussel, story) wordt een advertentieset ontworpen. De online marketeer zorgt vervolgens voor een overtuigende tekst en CTA!

De landingspagina van de campagne

Bij NC-Websites gaan we graag een stapje verder. Beheren we als webbouwer ook je website? Dan denken we natuurlijk graag mee over de landingspagina van je campagne. Want je website, that's where the magic happens. Zo staan we je op alle vlakken bij!

Een greep uit onze tevreden klanten

Maak kennis met onze social media specialisten

Dennis

Online marketeer

Randi

Online marketeer

Lees meer over social media marketing