Laat NC-Websites jouw online zichtbaarheid verbeteren!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Vraag je je wel eens af hoe het kan dat jouw concurrenten bovenaan in Google staan, maar jouw website op de tweede, derde of zelfs vierde pagina staat? Dat komt omdat jouw concurrenten zich met SEO bezighouden. 

Door ook SEO toe te passen op je website, zorg je ervoor dat je je concurrentie voorblijft. Doordat je goed wordt gevonden, levert SEO je meer conversies, leads en bestellingen op. 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door je website te optimaliseren verkrijg je hogere posities in Google. Daardoor ontvang je meer bezoekers, verhoog je je bezoekerskwaliteit en genereer je dus meer leads, conversies en bestellingen! Bij SEO zijn er drie belangrijke onderdelen: content, techniek en link building. Wij verzorgen dit voor jou.

Laat je SEO verzorgen door NC-Websites

Als ondernemer heb je veel verstand van je eigen producten of diensten. Maar weet je ook wat je kunt doen om je website bovenaan in Google te krijgen? Misschien heb je wel eens geprobeerd om verschillende belangrijke zoektermen in je website te verwerken. NC-Websites helpt je niet alleen met je website, maar zorgt er ook voor dat je goed wordt gevonden in Google! Hoe we dat doen? Lees gauw verder!

Mogen wij je helpen? Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom zou je een SEO bureau inschakelen?

  • De website van je concurrent staat hoger in Google dan jouw website
  • Je wilt graag minder afhankelijk worden van Google Ads
  • Je eigen optimalisaties brengen je niet meer verder bovenaan in Google
DANA FLOREA
geplaatst op: 31-10-2022 15:07
Mijn webshop is precies geworden zoals ik mij had voorgesteld, dankzij NC-Websites. Goed contact en bereikbaarheid en altijd denkend in oplossingen! Bedankt 🙏
Bekijk alle recensies

 SEO abonnement

Met een SEO abonnement werken we maandelijks aan de vindbaarheid van je website. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek zorgen we dat je website hogere posities verkrijgt op belangrijke zoektermen.

Optimalisatie van bestaande pagina's
Nieuwe landingspagina's
Link building
Maandelijkse rapportage

vanaf €179 (excl. BTW) per maand

 

Ja, ik wil beter gevonden worden!

 Zoekwoorden-onderzoek

We doen een eenmalig zoekwoordenonderzoek, waarin we bepalen welke zoektermen belangrijk zijn voor jouw website. Je ontvangt een gedetailleerd rapport met de verschillende zoekwoorden, de maandelijkse zoekvolumes en jouw huidige positie per zoekterm.

vanaf €268,50 (excl. BTW)

 

Ja, dit wil ik!

 Technische SEO

Met technische SEO pakken we je website aan met technische optimalisaties om de vindbaarheid te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de laadsnelheid, paginagrootte, mobiele ervaring, etc.

vanaf €716 (excl. BTW) 

 

Dat is iets voor mij!

Werkzaamheden van een SEO-specialist

Zoekwoordenanalyse

We nemen je website en de markt waarin je je bevindt goed onder de loep. We analyseren daarbij alle zoektermen die relevant zijn voor jouw website en de bijbehorende zoekvolumes. Zo heb je altijd scherp welke zoektermen voor jou van belang zijn.

Contentoptimalisatie

Op basis van de zoekwoordenanalyse gaan we aan de slag met de posities van je website. Zo zorgen we dat je gehele website én individuele pagina's beter zichtbaar worden op verschillende zoekwoorden.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie van je website moet je zien als een soort onderhoudsbeurt onder de motorkap van je website. Google hecht veel waarde aan technische aspecten zoals mobiele gebruiksvriendelijkheid, de laadtijd, de structuur van de website, de leesbaarheid voor zoekmachines. 

Link building

Wanneer jouw website of webpagina veel wordt genoemd op andere domeinen, laat je aan Google zien dat jouw website belangrijk is. Je kunt de autoriteit van je website verhogen met een goede interne paginastructuur, interne links en backlinks. Het verkrijgen van backlinks doen we met link building.

Conversies verhogen

Hoge posities zijn natuurlijk goed voor je online zichtbaarheid en je merkbeleving. Maar wat je ermee wilt bereiken, is kwalitatief hoogwaardige traffic en conversies op je website. Daarom staren we ons niet dood op posities, maar vinden we ook je bezoekersaantallen, bezoekerskwaliteit en conversies belangrijk.

seo hoger in google

 

seo optimalisatie

Een greep uit onze tevreden SEO-klanten:

Maak kennis met onze specialisten

Randi

Online marketeer

Jan-Johan

Tekstschrijver

seo optimalisatie

Misschien ook interessant: