Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Recensies websites & online marketing

We vragen elke klant naar feedback, zo krijgen we altijd een goed beeld van het afgeleverde werk. Wij vinden klanttevredenheid het allerbelangrijkste en zijn dan ook supertrots op het behaalde resultaat. Gemiddeld geven klanten ons een dikke 9. Maar... behaalde resultaten in het verleden.... dus blijven we keihard werken om ook alle nieuwe opdrachten minstens net zo goed af te leveren! Lees hieronder de reacties van klanten.

Voor jou als ondernemer is het van groot belang om de (goede) recensies van je bedrijf te laten zien op de verschillende kanalen zoals Google, Facebook en je eigen website. Zie hieronder wat onze klanten over ons zeggen!

Wat vind jij van NC-Websites?

 

Recencies van andere gebruikers:

NC-Websites Winschoten wordt beoordeeld met een <> 4,84 van 5
op basis van 87 beoordelingen.
Linda Schrik
geplaatst op: 12-04-2024 22:48
Bedankt voor de mooie website! Goede service en snelle reactie!
Dát telt! FINANCIËLE DIENSTVERLENING
geplaatst op: 31-05-2023 16:14
Alweer de derde website die NC-WEBSITES voor ons heeft ontworpen in samenwerking met Puuridee; we zijn super blij met het resultaat en met de manier waarop het gehele proces is verlopen! We wilden geen standaard website en dat is het ons inziens ook niet geworden! Iedereen binnen NC en in het bijzonder Rick ontzettend bedankt voor jullie inzet & feedback; mochten jullie ooit een huis willen kopen dan zijn jullie bij ons natuurlijk van harte welkom ;-)
DANA FLOREA
geplaatst op: 31-10-2022 15:07
Mijn webshop is precies geworden zoals ik mij had voorgesteld, dankzij NC-Websites. Goed contact en bereikbaarheid en altijd denkend in oplossingen! Bedankt 🙏
Dennie Jager
geplaatst op: 12-09-2022 17:20
Had totaal niet verwacht om zo goed geholpen te worden. Ik had een krappe deadline van 2 weken om mijn bedrijfswebsite klaar te hebben, i.v.m. een evenement. Ondanks de krappe deadline heeft NC-Website zijn uiterste best gedaan om dit te realisereren. Dit met de hoge kwaliteit die je kan verwachten van NC-websites. Ik ben daarom zeer tevreden met de vlotte en fijne samenwerking en natuurlijk mijn uiteindelijke bedrijfswebsite. Daarom beveel ik NC-Website aan iedereen aan!
Marietje Kuiper Koop
geplaatst op: 28-04-2022 22:15
Zeer goede service. Als ik iets niet weet of niet snap, hoef ik maar te bellen voor goede hulp. Dank jullie wel.
Monica van Vessem
geplaatst op: 23-03-2022 20:23
Heel tevreden over nc-websites .nl , handelen snel , luisteren !, en zijn flexibel in denken en handelen ! Zelfs voor een digibeet als ik 🤪 ! Een aanrader voor iedereen die een website of shop nodig heeft !
Hartman Sierbestrating
geplaatst op: 12-01-2021 13:00
Het topteam van NC-websites heeft ons vanaf het begin tot het prachtige eindresultaat uitstekend geholpen!
Boven Finsterwolde
geplaatst op: 16-11-2020 13:00
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe website! We hebben hier ook al veel positieve reacties over ontvangen en dat is natuurlijk waarvoor je dit ook doet! NC- websites bedankt voor de prettige en professionele samenwerking.
G. Kiel
geplaatst op: 04-11-2020 14:30
Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen. Met name het inventariseren van de behoefte was een efficiënt en duurzaam traject.
Els Nuus-Dekker
geplaatst op: 11-10-2020 08:43
De samenwerking met NC-Websites voor het realiseren van mijn webshop Westerwolde Hoeve heb ik als zeer prettig ervaren. Goede communicatie met het team en met mijn contact persoon, er wordt geluisterd, feedback gegeven, mee gedacht, gehandeld en snel gereageerd. Bovenstaande heeft ervoor gezorgd dat wat ik in gedachten had mbt mijn webshop door het team van NC-Websites Is vertaald en gerealiseerd. Kortom: Top!
SMD Straalbedrijf
geplaatst op: 05-10-2020 14:00
Door NC-Websites hebben we een professionele en heldere uitstraling van onze werkzaamheden en de mogelijkheden die wij als bedrijf kunnen bieden
Rietdekkersbedrijf Drenth
geplaatst op: 25-08-2020 18:35
De oude website is gemoderniseerd. Zeer tevreden. Er word goed gecommuniceerd en naar je geluisterd.
Het multiversum
geplaatst op: 18-08-2020 16:20
De samenwerking was erg prettig. De website was snel klaar. Als er vragen waren of dingen gewijzigd moesten worden werd dit vrijwel meteen beantwoord en aangepast. NC-Websites is betrouwbaar en goed bereikbaar.
Van Balen Motoren
geplaatst op: 18-08-2020 16:17
Als startende ondernemer is een website superbelangrijk. Aangezien we beiden geen kennis hebben van het bouwen van een website, zochten we een bedrijf dat ons ontzorgt. NC doet dat en weet daarnaast wat voor een ondernemer belangrijk is om aan potentiële klanten te laten zien. Hun expertise om gevonden te worden op het web is een grote pré. Voor, tijdens en na het bouwen van de site verliep het contact erg soepel. Men neemt de tijd om jouw business te begrijpen en alle tijd voor vragen. Onze website was een paar weken na het eerste contact live en we zijn super tevreden, zowel met onze website als met NC als website-bouwer en host. We kunnen iedere ondernemer NC aanbevelen.
2e Huis in Frankrijk
geplaatst op: 18-08-2020 16:15
Onze ervaring is dubbel. In eerste instantie was de communicatie en het geleverde werk erg matig. Nadat het werk intern was overgenomen was de communicatie en het werk goed en verzorgd. Complimenten hoe onze klacht is opgepakt en hier duidelijk werk van is gemaakt.
Johan Wachtmeester
geplaatst op: 18-08-2020 16:08
"kwam de kwaliteit overeen met wat je verwacht had" heb ik met NEE beantwoord. Reden: de verwachtingen werden overtroffen!!!
Pass Toegangssystemen
geplaatst op: 18-08-2020 16:06
Onze samenwerking heb ik als zeer goed ervaren, jullie inbreng was op een adviserende manier waardoor je het gevoel kreeg een echte samenwerking aan te gaan. Hierdoor is de motivatie om samen een geweldige website te bouwen groot. Wij hebben direct na het online gaan van de nieuwe site complimenten ontvangen. Dank voor de mooie samenwerking.
Roona Internationaal Expeditiebedrijf b.v.
geplaatst op: 13-05-2020 16:07
Onlangs een nieuwe website laten bouwen door NC Websites. Leuke enthousiaste mensen die weten waar ze het over hebben en meedenken met de klant. Trots op het resultaat.
KassaNet Nuus
geplaatst op: 11-02-2020 09:01
Het is fijn om samen te werken met NC-websites. We zijn erg blij met onze nieuwe website, er wordt goed geluisterd naar de wensen.
Marlies Molenkamp - Klimaatgroep Holland
geplaatst op: 29-01-2020 14:32
We zijn erg blij met de samenwerking met NC-websites. Bij het bouwen van de website hadden we prettig contact en werden foutjes snel opgepakt en weggewerkt. We zijn heel tevreden over de nieuwe website die we samen hebben neergezet!
Laad meer Recensies