Terug naar Portfolio

NC-websites bouwt website ilikedeals.nl met directe koppeling naar social media

Gepubliceerd op:
NC-websites bouwt website ilikedeals.nl met directe koppeling naar social media

Via de website ilikedeals.nl kunnen bedrijven zich profileren met acties op social media, vooral Facebook. NC-websites zocht samen met deze opdrachtgever naar de voor bezoekers aantrekkelijkste en beste manier om zo veel mogelijk van hen de waardebonnen te laten innen. Resultaat is een innovatieve website met een zeer gebruiksvriendelijke koppeling met Facebook.

 

Social media

I Like Deals biedt bedrijven de gelegenheid om zich via social media optimaal te profileren. De site ilikedeals.nl is het platform waarop zo veel mogelijk bezoekers de aantrekkelijke deals van deelnemende bedrijven vinden. Onder meer door SEO en profilering op social media trekt I Like Deals vele bezoekers.

Deals

Op de site kunnen bezoekers kiezen voor een deal. In drie stappen verwerven zij dan een aantrekkelijke waardecheque met hoge kortingen op bijvoorbeeld uit eten, wellness en mooie producten. De site is bijzonder gebruiksvriendelijk: in slechts drie stappen verwerft de bezoeker zijn bon: ze klikken op de waardecheque van hun keuze, klikken vervolgens op de button ‘delen op Facebook’ en krijgen de waardebon automatisch per e-mail toegezonden.

Like & win

Ook biedt de site van I Like Deals altijd diverse like & win acties, waarmee mooie en waardevolle prijzen te winnen zijn. Zo promoten bedrijven op aantrekkelijke wijze hun Facebookpagina. NC-website integreerde deze acties in de aantrekkelijk vormgegeven site van I Like Deals.

 

Functies

NC-websites ontwikkelde de site van I Like Deals aan de hand van diverse brainstormsessies met de opdrachtgever. Vanuit deze creatieve smeltkroes ontstond een zeer aantrekkelijke en tegelijk gebruiksvriendelijke website. Dankzij de tools om te kiezen op regio en branches kan elke bezoeker ontzettend eenvoudig de aantrekkelijkste deals in eigen regio selecteren

Bekijk de website www.ilikedeals.nl

 

Foto's

Downloads