Terug naar Portfolio

Vernieuwde website voor Galerie Marten Randa

Gepubliceerd op:
Vernieuwde website voor Galerie Marten Randa

Dagelijks plaatst Marten Randa een nieuwsbericht op zijn website! “Een eenvoudige opgave dankzij het gebruiksvriendelijke NCCMS!” aldus Marten Randa. Vanaf nu kunnen bezoekers ook vanaf hun tablet en telefoon de website gemakkelijk bekijken. De nieuwe website is namelijk gebouwd met responsive design!

De website van Galerie Marten Randa is in een fris jasje gestoken met een betere indeling. De homepage bevat een beeldvullende foto, helemaal volgens de trend van dit moment. Door de website te bouwen met responsive design is de lay-out en gebruiksvriendelijkheid optimaal op elk apparaat. Of de website nu bekeken wordt op de kleinste smartphone of het grootste beeldscherm, de website schaalt probleemloos mee met ieder formaat.

Kunstcollectie

De complete kunstcollectie van Galerie Marten Randa is te zien op de website. Naast zijn eigen schilderijen toont Marten Randa ook talloze kunstwerken van andere kunstenaars in zijn galerie. Met behulp van de speciaal ontworpen module kunt u de achtergrondkleur aanpassen. Zo kunt u op de website al zien of het door u uitgekozen schilderij goed tot zijn recht komt in uw woning!

 

Zeer tevreden

Marten Randa is zeer tevreden met de vernieuwde website: “Door de voortreffelijke samenwerking met NC-Websites Winschoten is de website volledig naar mijn wens. Diverse onderdelen hebben een totaal andere indeling gekregen, bijvoorbeeld de agenda, galerie en de pagina kunst en interieur. Dankzij het gebruiksvriendelijke systeem achter de website kan ik de teksten en headers gemakkelijk aanpassen en snel nieuwe berichten plaatsen. En loop ik ergens tegenaan, dan is 1 telefoontje voldoende om het probleem snel op te lossen. Het zijn een stel wilde, creatieve jongens bij elkaar, maar bovenal zeer klantvriendelijk! Ik werk met veel plezier met ze samen!”

Bekijk website van Galerie Marten Randa hier

Foto's