Terug naar Portfolio

Uniek concept Meinardi en NC-websites: online asperges bestellen

Gepubliceerd op:
Uniek concept Meinardi en NC-websites: online asperges bestellen

WINSCHOTEN – Onder het motto ‘gister nog in de grond, vandaag al in uw mond’ vinden dagverse Oost-Groninger asperges van Meinardi vanaf nu hun weg naar fijnproevers in heel Nederland.

Samen met webbouwer NC-websites in Winschoten heeft de aspergeteler een uniek concept ontwikkeld voor online verkoop van alle ingrediënten voor complete, verse aspergemaaltijd, geleverd in een speciale gekoelde box.

Bron Streekblad.nl

Vanaf maandag is het mogelijk om via www.lekkereasperges.nl online dagverse asperges te bestellen: schoongemaakt en gekoeld geleverd, desgewenst samen met andere ingrediënten voor de complete aspergemaaltijd zoals een bijpassende wijn en ham. Hiermee biedt aspergeteler Meinardi heel Nederland de kans om te genieten van het heerlijke en gezonde ‘witte goud’ van het Oost-Groninger platteland.

Wie voor 17.00 uur bestelt, heeft alles de volgende dag al in huis.

Nieuw en uniek

“Het online kopen van bijvoorbeeld schoenen, computers of vakanties is al helemaal ingeburgerd. De food-markt is sterk in opkomst, grote supermarktketens bieden de mogelijkheid om online de boodschappen te doen. Maar dit concept van versproducten rechtstreeks van de kweker naar de consument, de volgende dag vers samen met alle overige ingrediënten voor een complete aspergemaaltijd thuisbezorgd in een gekoelde box is nieuw en uniek”, zegt Lennart van der Zwan van NC-websites. “Zo blijkt maar weer: online en offline – verkoop in de fysieke winkel – ondersteunen elkaar uitstekend.”

Innovatief

Eigenaar Huib Meinardi van de gelijknamige kwekerij zoekt altijd naar vernieuwing om met zijn bedrijf continu klaar te zijn voor de toekomst. Daarom werkte hij de afgelopen maanden enthousiast aan dit innovatieve concept: “Vele liefhebbers in de regio genieten al volop van onze asperges. Nu kan iedereen in heel Nederland gegarandeerd een super verse aspergemaaltijd eten.’

Fijnproevers prikkelen

De online presentatie van asperges van Meinardi houdt niet op bij de bijzonder gebruiksvriendelijke webshop. Zo heeft online marketingspecialist en Google Partner NC-websites samen met de teler diverse manieren bedacht om fijnproevers te prikkelen.

Zo is er een digitale kookles ‘asperges bereiden’ gefilmd, die via YouTube door iedereen gratis te downloaden is. Ook wordt de aspergewebshop met banners op bijvoorbeeld receptenwebsites doelgericht onder de aandacht van liefhebbers gebracht. Verder herbergt de webshop eenvoudige betaalmethodes en aantrekkelijke gadgets, zoals het
Aspergegeschenk en heerlijke aspergerecepten. Meinardi: “Wij doen er alles aan om mensen gemakkelijk te laten genieten van een aspergemaaltijd.”

Webdesign uit Groningen: Bekijk de website www.lekkereasperges.nl hier

Bekijk hier de film die we hebben neergezet voor Meinardi:

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht