Terug naar Portfolio

Traditionele keuken in beeld op nieuwe site China Youyi Beerta

Gepubliceerd op:
Traditionele keuken in beeld op nieuwe site China Youyi Beerta

De traditioneel Chinese keuken maakt restaurant China Youyi in Beerta uniek. Het sfeervolle restaurant serveert authentieke Tiepan gerechten, Szechuanese gerechten en Guang Dongnese gerechten. NC-websites bracht deze bijzondere, overheerlijke schotels en de keuken in beeld met foto’s en film op de site. Je proeft gelijk de sfeervolle ambiance

Beeld

Een unieke kaart met authentieke gerechten uit drie Chinese provincies. Dat is het unieke aan restaurant China Youyi. In sfeervolle ambiance worden de gasten er hartelijk ontvangen voor een aangenaam verblijf met overheerlijke gerechten en dranken. Dit wilde de nieuwe eigenaar van het restaurant in beeld brengen op de nieuwe website.

Foto’s website

De professionele fotograaf van NC-websites bracht het restaurant in beeld met foto’s. Sfeerbepalende elementen in het restaurant en fotografie van vele verschillende gerechten. De foto’s zien eruit om op te eten!


Youtube filmpje

Met een film op de homepage neemt de bezoeker van de website een kijkje in de keuken van China Youyi. Te zien is hoe de koks er een van hun heerlijke gerechten bereiden. Zo tonen zij hun culinaire vakmanschap.

Vaste prijs

Voor de bouw van de nieuwe website maakte NC-websites vooraf een concrete, vaste prijsafspraak. Daardoor wist de opdrachtgever gelijk waar hij aan toe was en kreeg hij niet te maken met verrassingen achteraf. Want afspraak is afspraak bij NC-websites.

Horeca websites

Verschillende medewerkers van NC-websites hebben horecabloed. Zij kennen het klappen van de zweep in de branche van restaurants, bars en cafés. En dat is zeker een toegevoegde waarde bij de vormgeving, invulling en bouw van websites voor horecabedrijven.

Resultaat

De eigenaren zijn zeer tevreden over het resultaat en krijgen volop complimenten van gasten en relaties over hun prachtige nieuwe website.

Bekijk de website van China Youyi

 

 

 

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht