Terug naar Portfolio

Nieuwe website maatwerk voor Deiman Tours Winschoten

Gepubliceerd op:
Nieuwe website maatwerk voor Deiman Tours Winschoten

Voor Deiman Tours in Winschoten bouwde NC-websites een volledig nieuwe website. Het touringcarbedrijf had een duidelijke visie en vele wensen qua beheer van de site. Dat resulteerde in een dynamische website met vele maatwerkoplossingen. 

Oude website

Deiman Tours was zo’n vijftien jaar geleden een van de eerste bedrijven in de regio met een eigen website. Deze site had het bedrijf tot voor kort in gebruik. Al die jaren hield Deiman Tours de inhoud van de site zelf up-to-date. De webtechniek van de site raakte in de loop der tijd zo verouderd dat de functionaliteit van de site onvoldoende werd. Daarom kregen wij de opdracht voor de bouw van een compleet nieuwe site.

Direct online boeken

De nieuwe website sluit naadloos aan op de producten, diensten en service van Deiman Tours. De site biedt het touringcarbedrijf vele extra kansen en mogelijkheden. Centraal op de site staat de presentatie van alle actuele dagtochten, evenementen en meerdaagse reizen. Er is informatie te vinden over opstapplaatsen. Direct online boeken kan door middel van een formulier. Dit is voor optimale efficiency gekoppeld aan de administratie van het bedrijf. 

Informatie

Ook is er op de site veel informatie te vinden over onder meer touringcarverhuur en groepsarrangementen. Zeer uitvoerig is het fotoalbum met afbeeldingen en informatie over alle tientallen bussen en touringcars, met prachtige foto’s en informatie die teruggaat naar de jaren twintig van de vorige eeuw. 

Bouw nieuwe website

Bij de bouw van de site was er veel persoonlijk contact met de klant. Onze webbouwer Gert-Jan zat letterlijk naast de ondernemer bij het doorvoeren van aanpassingen. Om te voldoen aan de wensen van de klant was het voor hem zaak om scherp te luisteren, zich zo goed mogelijk te verplaatsen in de klant en de wensen te vertalen naar een online oplossing. 

Resultaat nieuwe website

Vanaf de eerste dag dat de nieuwe site online is, is deze zeer dynamisch. De nieuwe site levert volop conversie op. De directie van Deiman Tours is zeer tevreden over de wijze van samenwerking. Ook het fysieke resultaat is volledig naar wens, de site voldoet aan alle wensen van Deiman Tours. 

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht