Terug naar Portfolio

Nieuwe website Jonas Lindenhoff – NC-websites

Gepubliceerd op:
Nieuwe website Jonas Lindenhoff – NC-websites

NC-websites bouwde een goed vindbare website met de groene, laagdrempelige uitstraling die past bij hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer.

 

Een website op maat met een groene, laagdrempelige uitstraling. En een website die past bij de onderneming. Dat waren de wensen waarmee Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer aanklopte bij NC-websites. Het bedrijf wilde bovendien verbetering van de vindbaarheid via zoekmachines (SEO). En de informatie over de uiteenlopende diensten van het bedrijf op de site moest voor bezoekers goed te vinden zijn. Dankzij de nieuwe website van NC-websites weten mensen bij wie ze moeten zijn voor vele soorten buitenwerk.

Opdracht voor website

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff gebruikte voorheen een standaard website die beschikbaar werd gesteld door een brancheorganisatie. Voor het hoveniersbedrijf uit Sappemeer paste deze standaard site onvoldoende bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom gaf het bedrijf NC-websites opdracht voor de bouw van een website op maat, een van onze specialiteiten. Wij bouwden deze site in prettige samenwerking en nauw overleg met de ondernemer.

Overzicht van werkzaamheden

Jonas Lindenhoff is veel meer dan een hoveniersbedrijf. Het bedrijf is specialist in vrijwel alle soorten buitenwerk, dus ook onder meer houtbouw, bestrating, grondwerk en rioolreiniging. Op de nieuwe is overzichtelijke informatie te vinden over alle soorten werkzaamheden, voor zowel bedrijven als particulieren. Al deze informatie is duidelijk en overzichtelijk geordend en daardoor goed vindbaar op de site.

SEO

Vindbaarheid via zoekmachines was ook een verbeterpunt voor Jonas Lindenhoff. Want het bedrijf moet online goed vindbaar zijn, zowel als hoveniersbedrijf als voor alle overige diensten. Als erkend Google Partner bouwden wij een nieuwe website voor Jonas Lindenhof die voldoet aan alle huidige vereisten op het gebied van SEO: techniek, design, teksten en foto’s. Onze SEO-copywriter schreef voor alle soorten werkzaamheden een eigen landingspagina. Hiermee is Jonas Lindenhoff goed vindbaar voor alle diensten die het bedrijf levert.

Navigatie op website

De nieuwe website van Jonas Lindenhoff onderscheidt zich in eenvoud. Het is een basic website die is gebouwd voor gebruiksgemak. Op de laagdrempelige site is alle gewenste informatie snel te vinden dankzij de doordachte navigatie. Een potentiële klant vindt snel wat hij of zij zoekt.

Webdesign

Het design van de website sluit naadloos aan op de bedrijfscultuur. Dit onder meer dankzij de kleurstelling in natuurlijke groentinten en de vele foto’s die de site de gewenste uitstraling geven. Zo krijgt de bezoeker gelijk een goed beeld en gevoel bij Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff.

Basic website

Deze website is een uitstekend voorbeeld van een basic website, zoals NC-websites die bouwt voor het MKB. Onze websites onderscheiden zich in veiligheid. Dankzij gebruik van ons eigen beheerssysteem (CMS) met continue optimalisering van security zijn onze sites niet of nauwelijks te hacken. Ook maakt ons eigen CMS het mogelijk om maatwerk te leveren, wij zijn niet afhankelijk van standaard plug-ins. En dat waarderen onze klanten.

http://www.jonaslindenhoff.nl/

Meer weten over onze websites?

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht