Terug naar Portfolio

NC-websites ontzorgt Lastechniek Noord volledig met nieuwe website

Gepubliceerd op:
NC-websites ontzorgt Lastechniek Noord volledig met nieuwe website

NC-websites in Winschoten bouwde voor Lastechniek Noord een nieuwe, basic website. De klant wilde hierbij volledig worden ontzorgd. NC-websites bouwde deze site, responsive – maatwerk voor alle mobiele apparaten – en SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Vraagstuk

Lastechniek Noord wilde een nieuwe website waarop het bedrijf zich op professionele wijze presenteert en de bezoeker gelijk een goed beeld krijgt van de technieken en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. De ondernemer wilde er zo weinig mogelijk omkijken naar.

 

Oplossing

NC-websites bouwde een basic website met veel beeldmateriaal en duidelijk gestructureerde, bondige informatie. Voor elke lastechniek een eigen pagina met beeld en uitleg. Bovendien herbergt de site een gebruiksvriendelijk formulier voor offerte- aanvragen. Wij ontzorgden onze opdrachtgever hierbij volledig.

Resultaat

Of je de website van Lastechniek Noord nou bekijkt op een pc, laptop, tablet of smartphone, op elk apparaat is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke presentatie te zien waarbij de bezoeker gelijk een goed beeld heeft en alle gewenste informatie snel kan vinden. Ook via zoekmachines is de site goed te vinden. De klant had er geen omkijken naar, hij kon zich blijven focussen op zijn eigen bedrijfsvoering

Bekijk de website van Lastechnieknoord.nl

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht