Terug naar Portfolio

NC-websites bouwt binnen 24 uur nieuwe website voor Pander en Lier

Gepubliceerd op:
NC-websites bouwt binnen 24 uur nieuwe website voor Pander en Lier

Pander en Lier in Winschoten moest vanwege technische problemen acuut een nieuwe website. NC-websites zorgde ervoor dat binnen 24 uur de nieuwe website online was. Een site met een identieke look and feel en een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Vraagstuk

Door technische problemen was de oude website van Pander en Lier in Winschoten acuut uit de lucht. Vanwege het belang van online marketing voor dit bedrijf moest de nieuwe website zo snel mogelijk online.

Oplossing

NC-websites bouwde binnen 24 uur een compleet nieuwe website met dezelfde look and feel als de oude site. Vanwege de acute noodzaak zetten onze medewerkers alle zeilen bij en werkten zij door tot laat in de avond. Dankzij het CMS van NC-websites is de nieuwe site zeer eenvoudig te beheren.

Resultaat

Directeur Jorg Rotman van Pander en Lier: ,,Ik kende NC-websites van de bouw van een site voor een ander bedrijf en mijn ervaringen waren heel goed. Toen Google meldde dat er problemen waren met de site van Pander en Lier, belde ik daarom gelijk Lennart van NC-websites. Er was alle begrip voor de noodzaak tot snel handelen en binnen een etmaal waren we weer online. NC-websites leverde supersnel heel goed werk. Nog eens 24 uur later waren alle puntjes op de i gezet en stond er een perfecte site, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien bleek de bouw minder tijd te hebben gekost, dan in de offerte begroot. Dus kregen we ook nog eens een lagere rekening. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.’’

 Bekijk de website hier

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht