Terug naar Portfolio

NC-Websites bouwde voor Attent marketing een website in 1 dag!

Gepubliceerd op:
NC-Websites bouwde voor Attent marketing een website in 1 dag!

Voor Attent marketing hebben wij een website gebouwd in 1 dag. Deze supersnelle oplossing kan uitgevoerd worden tegen een gunstig tarief, maar is enkel mogelijk indien bedrijven precies weten welke functionaliteiten zij op hun website willen hebben en deze ingebouwd kunnen worden binnen 1 dag.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om de website van Attent marketing vlot te kunnen bouwen was een goede voorbereiding van groot belang. Alles dient al tot in de puntjes te zijn uitgedacht en uitgewerkt om de website in 1 dag te kunnen realiseren. Daarom hebben wij voorafgaand aan de bouw, samen met Attent marketing de wensen en ideeën in kaart gebracht en een plan gemaakt om een professionele website neer te zetten in 1 dag. Attent marketing heeft vervolgens alle benodigde informatie zoals teksten, foto’s, quote’s, contactgegevens en wensen qua lay-out in 1 keer bij ons aangeleverd.

 

Meekijken tijdens de bouw

Op de afgesproken dag zijn wij ’s ochtends direct van start gegaan met de bouw. Door middel van een inlogcode kon Attent marketing online meekijken en eventuele vragen van de programmeur direct beantwoorden. Aan het eind van de dag hebben wij een mooie, frisse website opgeleverd met portfolio, nieuwsgedeelte en een grappig detail op de contactpagina.

Portfolio

Attent marketing helpt bedrijven bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen door de inzet van marketing- en communicatieactiviteiten. Om te laten zien wat voor activiteiten Attent marketing reeds voor verschillende bedrijven heeft verzorgd is een portfolio ingebouwd. Door ons gebruiksvriendelijke NCCMS kan Attent marketing op eenvoudige wijze nieuwe items aan het portfolio toevoegen.

Responsive design

De website van Attent marketing is gebouwd met responsive design. De lay-out en gebruiksvriendelijkheid zijn daarmee optimaal voor ieder apparaat. Of de website bekeken wordt op de kleinste smartphone of het grootste beeldscherm, de website schaalt probleemloos mee met elk formaat.

Bekijk website van Attent marketing uit Winschoten hier

 

 

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht