Terug naar Portfolio

Meertalige website voor Hoza, maatwerk tot in detail

Gepubliceerd op:
Meertalige website voor Hoza, maatwerk tot in detail

Een meertalige website, dat is wat Hoza Logistic Solutions wenste. NC-websites bouwde de site in prettige, zeer nauwe samenwerking met de klant, die wensen had tot op detailniveau. De klant wist precies wat hij wilde, NC-websites voerde het helemaal naar wens uit. Maatwerk tot in detail.

Meertalige website

Hoza Logistic Solutions in Scheemda levert logistieke oplossingen voor klanten in binnen- en buitenland. Daarom moest de nieuwe website in drie talen online: Nederlands, Duits en Engels. Als extra service bracht NC-websites Hoza in contact met copywriters gespecialiseerd in het schrijven van Engelse en Duitse webteksten.

Structuur website

De structuur van de website sluit naadloos aan op de bedrijfsvoering. Hoza wenste daarbij een indeling van de website op branches. Per product is op de site aan te geven voor welke branche of branches deze bestemd of geschikt is. Verder is de site zeer licht opgebouwd, zodat deze snel laadt. Ook als de klant zich bijvoorbeeld met een mobiel apparaat bevindt op een plek met een minder sterke internetverbinding.

Responsive website

De responsive website van Hoza is gebouwd voor elk apparaat, van smartphone tot groot beeldscherm. Hoe groot of klein het scherm ook is, de site is altijd duidelijk en leesbaar en ziet er qua opbouw professioneel uit. Zo komt gelijk het telefoonnummer in beeld, zodat bezoekers van de site met één klik kunnen bellen.

CMS

Het CMS van de nieuwe site is zeer gebruiksvriendelijk. Hoza is zelf actief op het vlak van beheer van de site. Om zelf eenvoudig en snel nieuwe teksten en foto’s te kunnen plaatsen, wenste de klant een beheerssysteem met volop gebruiksgemak. Het eigen CMS van NC-websites is in de eerste plaats ontwikkeld vanuit de visie dat klanten hun site zelf snel eenvoudig moeten kunnen bijhouden. En klanten van NC-websites bevestigen: gemakkelijker kan bijna niet.

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht