Portfolio

Nieuwe website InControl - NC-websites

De complexe en veelomvattende dienstverlening van B2B dienstverlener InControl kreeg toegankelijk vorm op de gloednieuwe website.

Lees het hele bericht
 

Nieuwe website Jonas Lindenhoff – NC-websites

NC-websites bouwde een goed vindbare website met de groene, laagdrempelige uitstraling die past bij hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer.

Lees het hele bericht
 

Nieuwe website maatwerk voor Deiman Tours Winschoten

Voor Deiman Tours in Winschoten bouwde NC-websites een volledig nieuwe website. Het touringcarbedrijf had een duidelijke visie en vele wensen qua beheer van de site. Dat resulteerde in een dynamische website met vele maatwerkoplossingen. 

Lees het hele bericht
 

Vernieuwen website SOOOG

Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG) kreeg een nieuw logo en nieuwe huisstijl. In navolging daarvan liet de stichting ook haar website vernieuwen. De site, die ook al werd gebouwd door NC-websites, kreeg een frisse uitstraling, diverse extra functionaliteiten en is nu aanzienlijk gebruiksvriendelijker.

Lees het hele bericht
 

Uniek concept Meinardi en NC-websites: online asperges bestellen

WINSCHOTEN – Onder het motto ‘gister nog in de grond, vandaag al in uw mond’ vinden dagverse Oost-Groninger asperges van Meinardi vanaf nu hun weg naar fijnproevers in heel Nederland.

Samen met webbouwer NC-websites in Winschoten heeft de aspergeteler een uniek concept ontwikkeld voor online verkoop van alle ingrediënten voor complete, verse aspergemaaltijd, geleverd in een speciale gekoelde box.

Lees het hele bericht
 

Nieuwe website biedt de makelaar Ella Onrust volop gebruiksgemak en professionele uitstraling

Webdesign uit Groningen:

De makelaar Ella Onrust is dé Groninger makelaar voor Stad en Ommeland. Als op en top makelaar kent Ella Onrust de markt en omstandigheden als geen ander. Deze flexibele, laagdrempelige NVM-makelaar heeft een ijzersterk netwerk, waarvan zowel kopers als verkopers van een woning profiteren

Lees het hele bericht
 

Meertalige website voor Hoza, maatwerk tot in detail

Een meertalige website, dat is wat Hoza Logistic Solutions wenste. NC-websites bouwde de site in prettige, zeer nauwe samenwerking met de klant, die wensen had tot op detailniveau. De klant wist precies wat hij wilde, NC-websites voerde het helemaal naar wens uit. Maatwerk tot in detail.

Lees het hele bericht
 

Traditionele keuken in beeld op nieuwe site China Youyi Beerta

De traditioneel Chinese keuken maakt restaurant China Youyi in Beerta uniek. Het sfeervolle restaurant serveert authentieke Tiepan gerechten, Szechuanese gerechten en Guang Dongnese gerechten. NC-websites bracht deze bijzondere, overheerlijke schotels en de keuken in beeld met foto’s en film op de site. Je proeft gelijk de sfeervolle ambiance

Lees het hele bericht
 

De Facebookpagina van Makedonia en Desperado

Sinds enkele maanden heeft NC-Websites de facebookpagina’s van Makedonia en Steakhouse Desperado onder haar hoede genomen. Sindsdien hebben de facebookpagina’s duizenden “likes” erbij gekregen!

Lees het hele bericht
 

Vernieuwde website voor Galerie Marten Randa

Dagelijks plaatst Marten Randa een nieuwsbericht op zijn website! “Een eenvoudige opgave dankzij het gebruiksvriendelijke NCCMS!” aldus Marten Randa. Vanaf nu kunnen bezoekers ook vanaf hun tablet en telefoon de website gemakkelijk bekijken. De nieuwe website is namelijk gebouwd met responsive design!

Lees het hele bericht
 

NC-websites bouwt binnen 24 uur nieuwe website voor Pander en Lier

Pander en Lier in Winschoten moest vanwege technische problemen acuut een nieuwe website. NC-websites zorgde ervoor dat binnen 24 uur de nieuwe website online was. Een site met een identieke look and feel en een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Lees het hele bericht
 

NC-websites ontzorgt Lastechniek Noord volledig met nieuwe website

NC-websites in Winschoten bouwde voor Lastechniek Noord een nieuwe, basic website. De klant wilde hierbij volledig worden ontzorgd. NC-websites bouwde deze site, responsive – maatwerk voor alle mobiele apparaten – en SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht
 

NC-Websites bouwde voor Attent marketing een website in 1 dag!

Voor Attent marketing hebben wij een website gebouwd in 1 dag. Deze supersnelle oplossing kan uitgevoerd worden tegen een gunstig tarief, maar is enkel mogelijk indien bedrijven precies weten welke functionaliteiten zij op hun website willen hebben en deze ingebouwd kunnen worden binnen 1 dag.

Lees het hele bericht
 

Webdesign voor Queens Grass in Drenthe

 

Een website met een ideale mix van vorm en functie. Dat is de nieuwe site van Queens Grass. NC-websites maakte voor de leverancier van grasrollen een internetpresentatie met een unieke vorm dankzij interactieve gadgets en sprekend beeldmateriaal dankzij fotografie door onze eigen fotograaf.

Lees het hele bericht
 

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

NC Websites bouwde voor Kuuroord Fontana Bad Nieuweschans  een gloednieuwe meertalige website. Fontana wilde gebruiksvriendelijke internetpagina’s die naadloos aansluiten op de uitstraling van Fontana: zorgeloos ontspannen en genieten in gezonde en rustige omgeving. Voor optimale vindbaarheid zetten Fontana en NC-Websites in op SEO en een doordachte Google Adwords campagne.

Lees het hele bericht
 

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

NC Websites in Winschoten bouwde voor Ap Keizer Reinigingstechnieken een nieuwe website met een webshop die is gekoppeld aan het CRM-systeem van het bedrijf. Hiermee optimaliseert het bedrijf in Kolham (Groningen) de automatisering van het bedrijfsproces. Zoals alle sites van NC Websites is deze website met SEO geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines.

Lees het hele bericht
 

NC-websites bouwt website ilikedeals.nl met directe koppeling naar social media

Via de website ilikedeals.nl kunnen bedrijven zich profileren met acties op social media, vooral Facebook. NC-websites zocht samen met deze opdrachtgever naar de voor bezoekers aantrekkelijkste en beste manier om zo veel mogelijk van hen de waardebonnen te laten innen. Resultaat is een innovatieve website met een zeer gebruiksvriendelijke koppeling met Facebook.

Lees het hele bericht