Vrijblijvende offerte

Wilt u ook een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk vormgegeven website? Een website die aansluit bij de doelstellingen van uw onderneming en voor รบ werkt? Vraag nu een offerte aan!

@
Velden met een * zijn verplicht.

NC-websites Winschoten eerste Google Partner in Noord en Oost-Groningen

U wilt uw website winstgevend maken? Dan is online adverteren echt iets voor u!


Zie het als een online verkoper; Een betaalde kracht die aan het werk is om leads te genereren.

YouTube, Adwords, remarketing, banners, display advertising… Onze gecertificeerd en getraind google marketeers gaan tot het uiterste om het beste online verdienmodel voor uw onderneming te vinden.

Na een uitgebreid online marktonderzoek maken we samen met u een strategie om zoveel mogelijk conversies te genereren. Nadat uw campagne is getest op publiek, worden uw statistieken bekeken. Met de nieuwe informatie gaan onze experts aan de slag om uw campagne nog beter te maken. Het is een langdurige, transparante samenwerking waarbij we continue blijven optimaliseren.

Dicht bij het vuur

Als Google partner hebben wij een nauwe samenwerking met de Google experts. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij uw strategie daar direct op aanpassen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

 

Adwords campagnes

Na onderzoek van de aard en omvang van de potentiële doelgroep, doet NC-websites onderzoek naar de kanalen waarmee die doelgroep het best te bereiken is. Met oog op onder meer de concurrentie op internet van de betreffende producten of diensten en een gedegen trefwoordenonderzoek, schat NC-websites op reële wijze de kansen in om een campagne daadwerkelijk winstgevend te maken. ,,Zo maar wat trefwoorden in Adwords gooien werkt niet’’, wist Van der Zwan al langer. De Adwordscampagne wordt gekoppeld aan een door NC-websites voor Google geoptimaliseerde website. Als alles klaar is, houdt NC-websites de resultaten in de gaten door middel van monitoring met geavanceerde meetsoftware: ,,Zo kunnen wij precies zien welke online marketingcampagne succesvol is en welke aanpassingen nodig zijn voor verdere optimalisering van resultaten.’’

Remarketing

Met remarketing herinner je eerdere bezoekers aan je site door middel van advertenties en banners. ,,Een erg effectieve manier van reclame maken’’, vertelt Van der Zwan. ,,Internetters brengen vaak eerst enkele bezoeken aan je site voordat ze daadwerkelijk tot aankoop overgaan. Voorkom dat mensen hun aankopen bij de concurrent doen, door ze aan jouw site te herinneren. Hoe vaker mensen op jouw site komen, hoe groter de kans dat ze bij jou zaken gaan doen. Daarom is remarketing echt een pareltje voor een website die winst wil behalen!’’

Displaymarketing

Adverteren op basis van zoek- en surfgedrag van mensen op internet. Je zet in op een specifieke doelgroep op basis van interesses, bijvoorbeeld sport, reizen, films, muziek maar ook leeftijd, geslacht en woonplaats. Zo bereik je heel gemakkelijk precies jouw doelgroep: ,,Het bereik van deze manier van campagne voeren is ontzettend groot, omdat je bij je doelgroep binnenkomt via honderdduizenden websites, waaronder grote en gerenommeerde sites zoals nu.nl en ad.nl’’, vertelt Van der Zwan. ,,Google marketing wérkt. Wij maken het mogelijk voor het bedrijven om hiervan volop te profiteren.  

Meer informatie:

+31 (0) 597 87 00 37
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Inspiratie:

Nieuwe website Fontana Bad Nieuweschans met SEO en Adwords campagne

Lees meer

Nieuwe website Ap Keizer met webshop gekoppeld aan CRM pakket

Lees meer

Webdesign voor Queens Grass in Drenthe

Lees meer