Terug naar Nieuws

Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Gepubliceerd op:
Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Bijna de helft van de webwinkels die in 2012 zijn opgericht bestaat niet meer, meldt NOS nieuws. Van de 7951 webshops die gestart zijn in 2012, is nog maar 56 procent actief. De grootste reden hiervoor is dat het erg lastig is om een webshop onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Goed verkopen met een webshop is net zoals uw gewone bedrijf: TOPSPORT! NC-Websites helpt u daarbij, met uitgebalanceerde software om uw producten, facturen en klanten te beheren. Maar ook met het winstgevend maken van uw webshop.

Wij willen dat onze klanten succesvol zijn! Daarom worden de reële kansen van de webshop voorafgaand aan de bouw doorgesproken. NC-Websites is transparant over de succesverwachting en adviseert u over de mogelijkheden om online te adverteren, uw product populair te maken via social media en geeft u tips & trics vanuit hun eigen ervaring.

Wilt u ook een webshop die verkoopt? Neem contact op met NC-Websites.

Bron: NOS Nieuws http://m.nos.nl/artikel/713609-helft-webshops-stopt-binnen-2-jaar.html

Welkom Ron!

Welkom bij de NC familie Ron! Ron komt per direct ons team versterken als Front-end developer, Ron is 2016, 2018 & 2019 winnaar van diverse awards van de The Global Game Jam Groningen. Gaaf om een nieuwe collega vanuit de Game industrie te mogen verwelkomen.

Lees het hele bericht

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR MARKETING&COMMUNICATIE?Wij bouwen websites. Dat doen wij al meer dan twaalf jaar met heel veel succes. We groeien door en daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken! Daarom is onze vraag: kom jij ons team versterken?

Lees het hele bericht