Terug naar Nieuws

Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Gepubliceerd op:
Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Bijna de helft van de webwinkels die in 2012 zijn opgericht bestaat niet meer, meldt NOS nieuws. Van de 7951 webshops die gestart zijn in 2012, is nog maar 56 procent actief. De grootste reden hiervoor is dat het erg lastig is om een webshop onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Goed verkopen met een webshop is net zoals uw gewone bedrijf: TOPSPORT! NC-Websites helpt u daarbij, met uitgebalanceerde software om uw producten, facturen en klanten te beheren. Maar ook met het winstgevend maken van uw webshop.

Wij willen dat onze klanten succesvol zijn! Daarom worden de reële kansen van de webshop voorafgaand aan de bouw doorgesproken. NC-Websites is transparant over de succesverwachting en adviseert u over de mogelijkheden om online te adverteren, uw product populair te maken via social media en geeft u tips & trics vanuit hun eigen ervaring.

Wilt u ook een webshop die verkoopt? Neem contact op met NC-Websites.

Bron: NOS Nieuws http://m.nos.nl/artikel/713609-helft-webshops-stopt-binnen-2-jaar.html

Ruim €900.000 aan verkochte loten: VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

Aangepast bericht 31 januari 2020: Inmiddels is de trekking geweest, ruim 9000 loten verkocht.

VV Quick Boys Katwijk verkoopt duizenden loten voor huisverloting mede dankzij Winschoter NC-websites

WINSCHOTEN - De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al meer dan driekwart van de 9999 loten verkocht. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan de online marketing, waarvoor de club - die uitkomt in de landelijke 2e Divisie en waar onder meer Dirk Kuyt opgroeide - NC-websites uit Winschoten in de arm nam.

Lees het hele bericht

Uitbreiding huisvesting vanwege groei online marketing diensten en team

Een goed begin van 2020 voor NC-websites: we blijven groeien en breiden ons pand in de loop van dit jaar flink uit. Onze online-marketingtak groeide de afgelopen tijd sterk. Ook verdubbelde de afgelopen paar jaar de omvang van ons team.

Lees het hele bericht