Terug naar Nieuws

Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Gepubliceerd op:
Een webshop laten maken en achterover leunen…. Werkt niet!!!

Bijna de helft van de webwinkels die in 2012 zijn opgericht bestaat niet meer, meldt NOS nieuws. Van de 7951 webshops die gestart zijn in 2012, is nog maar 56 procent actief. De grootste reden hiervoor is dat het erg lastig is om een webshop onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Goed verkopen met een webshop is net zoals uw gewone bedrijf: TOPSPORT! NC-Websites helpt u daarbij, met uitgebalanceerde software om uw producten, facturen en klanten te beheren. Maar ook met het winstgevend maken van uw webshop.

Wij willen dat onze klanten succesvol zijn! Daarom worden de reële kansen van de webshop voorafgaand aan de bouw doorgesproken. NC-Websites is transparant over de succesverwachting en adviseert u over de mogelijkheden om online te adverteren, uw product populair te maken via social media en geeft u tips & trics vanuit hun eigen ervaring.

Wilt u ook een webshop die verkoopt? Neem contact op met NC-Websites.

Bron: NOS Nieuws http://m.nos.nl/artikel/713609-helft-webshops-stopt-binnen-2-jaar.html

NC-Party I: een zeer geslaagd feestje

Om bedrijven of projecten tot een succes te maken, heb je elkaar nodig. De vaak langdurige samenwerking met onze klanten en relaties vinden wij dan ook zeer waardevol. Dat wilden wij graag eens op een bijzondere manier laten blijken.

 

Lees het hele bericht